sommerstrømper - sommmer og strømper hænger sammen

Sol, sommmer og strømper hænger det sammen? – Svaret er, ja, det gør det bestemt! Blot man vælger strømper af den rigtige kvalitet!

Sommerstrømper holder dine føder friske i dine sneakers

Sommeren kræver sommerstrømper, og gerne footies, det er ikke sådan du ikke kan gå med bare tæer i dine sko, det er da en mulighed, men det give to gener.

– Dine sko og dine tæer kommer ikke til at dufte af roser
– Du risikere at sommerens gåtur, festival eller strandtur ender med vabler

Den ideelle sommerstrømpe betår af bambusfibre, og jo større indhold jo bedre er det, og man ønskersneaker med sommerstrømper at der skal være en strømpe af ankel eller ikke er op til smag og behag. Men intet slår bambusfibre når det kommer til komfort i sommervarmen.

Sommerstrømper – er bambus strømper
Sommerstrømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, som man kan drage nytte af hvis man generelt har meget varme fødder og gerne vil undgå sure tæer. Det der gør man for sure tæer er bakterie vækst, der trives ganske godt imellem varme, indelukkede tæer. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan luges er bakterierne der har omdannet fodsved til smørsyre.

Fodsvenden kommer naturligvis ud i sokker og strømper i et par sko, hvor temperaturen er god og fugten er høj. Det er det der vil få bakterierne til at skabe sure sokker. Bakterierne trives godt i bomuldssokker, hvorimod bambussokker har egenskaber der nedsætter denne mulighed for bakterierne at boltre sig, da de holder dine fødder mindre varme og flytter fugten væk fra fødderne.

Bambussokker er altså gode til lede varmen og fugt væk fra fødderne. Sokker og strømper med bambusfibre holder ikke på fugten, men fordeler det ud i næste lag, som her er sko mv.

Ankelstrømper, er sommerens første valg

Og så skal vi huske at sommeren også betyder at det er ankelstrømperne der er de mest anvendte

Men er du ikke til ankelstrømper – så se udvalgt af bambus strømper.
Find vores bambus strømper lige her …

Loading...