Sorte strømper skal ikke bare være sorte - SokkePosten.dk

Sorte strømper skal ikke bare være sorte” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har fundet sorte strømper der har andre farver“.

Sorte strømper – i alle tilfælde det der uden for skoene

Smarte sorte strømperSorte strømper kan være sværere at sortere når de ligger i en stor bunke og de er vel også lidt små kedelige. Derfor har vi nu valgt at finde nogle strømper der er sorte på skaftet men har en farvet hæl og tå.

Det giver sorteringen en helt anden dimension og gør det noget lettere for dig når det kommer til at klare bunken med strømper. Der findes på nuværende 3 varianter, henholdvis med rød, violet eller turkis farvede hæl og tå.

Smarte sorte strømper

Farverne giver liv i sokkeskuffen, men det gør det let at finde et par. Køb dem til familien, køb farver ind i hver sin størrelse og straks er det en leg at finde og skabe et par når de sorte strømper er blevet vasket.

Farvede strømper i bambus
Vi har fået de smarte sorte strømper hjem fra iZ sock der laver dem i bambusfibre. Bambusfibre har mange fordele når det kommer til tekstiler.

Undgå varmefødder i lukkede sko
Bambusfibre har en suge evne der op til 50% bedre end bomuldsfibre. Derfor holder bambus strømper dine fødder tørre. Det betyder, at hvis du går med lukkede sko at dine fødder vil få det bedre, da fugten lettere kommer væk fra fødderne. Det giver dig en følelse af mindre varmefødder.

Få mindre sure tæer
Bambus har fra naturen et antibakterielt stof der hindre bakterier. Det giver en klar fordel når det kommer til strømperne. Man får mindre sure tære når man har bambus strømper på fødderne end hvis man bruger fx bomuldsstrømper.

Holder farven længere
De smarte sorte strømper holder farven længere når de er lavet med bambusfibre. Sagen er den at bambusfibre bedre taget imod farven og holder farven længere. Så de smarte farver forbliver smarte længere.
Find dem herLoading...