Sorte strømper - de stadig de mest brugte, men der sker noget ...

Sorte strømper er stadig de klassiske

“Det gode sprøgsmål er at om de bliver ved med at være de mest brugte?” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi ser en tendens til at moden bevæger sig væk fra de sorte strømper, men det er mere end trend end fakta i vores salgstal endnu”.

Farvede strømper er på vej ind
Sorte Bambus strømper med farvet hæl og tå fra iZ Sock - 5 pakDet vi ser på SokkePosten er at de sorte strømper er på vej til at blive erstattet af strømper der, ganske vist er sorte i deres grund farve, men så har et mønster. Fx en farvet hæl og tå. Det giver et look fra en sort sok, men det giver et pift af farver når man tager sine sko af. Det er på en måde noget lidt underligt noget, da det ikke giver mening i forhold til at man ikke kan se farverne når man her skoene på.

Vi ser også en vækst i salget af strømper med striber, hvor grundfarven dig stadig er stort. Men det ser ud til at der er en trend mod strømper med farver, så længe grundfarven er stort. Der er en vækst søgninger på stribede strømper på vores shop, men når de besøgende i shoppen kommer frem til at de stribede, vælger de ikke så ofte de strømper der stribede med friske pangfarver.

Julen bliver interessant
“Det bliver spændende at se hvad der sker til jul” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Jeg tror vi ser at der kommer færre sort sokker under juletræet i år, jeg tror vi ser farverne kommende ud af julepakkerne i år”. Det er ikke noget der givet på forhånd, men det ser ud itl at vi nærmer os en et skifte i strømperne. De sorte er stadig dominerede, men de for mere og mere konkurrence fra andre strømper med farver, både stribede og prikkede.Loading...