Sorte strømper der holder farven gør en forskel - Sokkeposten.dk

Det er ganske enkelt lettere når strømperne er ens, sorte strømper gør livet lettere” det er et argument som vi ofte høre udtaler Jacob Blæsbjerg og fortætter; “selv om det er sorte strømper vi sælger flest af så går der flere og flere af de grå”.

Sorte strømper skal holde farven

Flere og flere søger sorte strømper med bambusfibre. Det er der mange gode grunde til og det er ikke blot et modefænomen. På sokkeposten.dk har vi bemærket at der er en stadig større efterspørgsel efter bomuldsstrømper er faldende. “Det er en trend der ser ud til at blive forstærket” bemærker Jacob blæsbjerg kort.

Sort, der også er sort længere
sorte strømper der holder farvenSorte strømper med bambusfibre holder farven væsentligt længere.

Alle kender det; strømper bliver ikke ved med at være pæne sorte og ofte ender det med at de bliver skiftet ud inden de faktisk er hullede, da farven bliver grumset og grim. Sorte strømper med bambusfibre holder bedre farven, da bambus tager imod farven og holder på farven længere end bomuldsfibre. Glæden holder længere.

Stor komfort
Sorte strømper med bambusfibre har en høj komfort. De er bløde og føles som silke på fødderne. Dertil kommer at de er yderst behagelige i lukkede sko, for i modsætning til silkestrømper er sorte bambus strømper i stand til at trække fugten væk fra fødderne. Bambusfibre har en suge evne der der 50% bedre end bomuldsfibre og overstiger langt silke i sugeevne. Det betyder at fødderne holdes tørre og sikre at temperaturen er konstant omkring fødderne og det gør oplevelsen af lukkede sko til en fornøjelse.

Slut med sure tæer i sorte strømper
Bambusfibre har fra naturens side en antibakteriel egenskab, der forhindre bakterier i at vokse i strømperne. Det betyder, at bakteriefloraen er væsentligt begrænset, og det er dem der får dine tæer til at lugte. Det er en egenskab der holder vask efter vask.

Find alle vores lækre sorte strømper her …Loading...