Sorte strømper i gadebilledet - SokkePosten.dk

strømper på tilbud

Jacob Blæsbjerg – Om sorte strømper.

Vi er glade for at have fået store strømper i shoppen størrelse 48 – 50, og dermed have hele række fra 37 og Jacob Blæsbjerg – Om tilbud på strømper.
op” siger Jacob

Blæsbjerg og fortsætter “der går mange sorte strømper rundt i gadebilledet og det er vigtig for SokkePosten.dk at vi har hverdagsstrømper til alle“.

Sorte strømper er en del af hverdagen

Der er mange der bruges sorte strømper hver eneste dag. Sorte strømper passer også til næste alt det tøj vi har på, om det er de blå jeans, de hvide sneskers vores fødder er i eller om det er de pæne bukser og laksko. Der er dog forskel på hvordan vores fødder har det i forskellige strømper, hvordan er strømpen for foden har stor betydning for den komfort man oplever.

Sorte bambus strømper fra iZ sock
iZ sock - strømper størrelse 50Det er en fornøjelse at præsentere iZ i vores shop” indskyder Jacob Blæsbjerg.

Strømperne fra iZ sock, socks in balance. Strømper bliver lavet ud fra filosofien om at strømperne skal opfylde behovet for en god strømpe til hverdag, den skal være komfortabel og skal sikre at fødderne har de bedste betinger i hverdagen.

Sorte strømper med bambusfibre

iZ socks laver strømper med bambusfibre. Bambusfibre har mange fordele som du bruger vil nyde godt af. Bambus har fra naturenshånd en lang række af fordele.

Antibakterielle fibre
Bambusfibre har fra naturen et stof der gør at de udvundne fibre har antibakterielle egenskaber. Egenskaben betyder at bakterierne har svært ved at formere sig i strømperne, og det er med til nedbringe lygten af sure strømper.

Bløde behagelige fibre
Bambusfibre er meget bløde og komfortable i tekstiler og mange opfatter det nærmest som silke første gang i tager fat i strømper der er lavet med højt indhold af bambusfibre.

Men komforten stopper ikke der. Faktum er at bambusfibre har en høj evne til at optage fugt, op til 50% bedre end bomuld. Det betyder at fugten og varmen bliver transporteret væk fra fødderne og holder dine fødder i en behagelig temperatur hele dagen, selv i lukkede sko.

Jeg er sikker på at vi kommer til at se flere sorte bambus strømper i gadebillede i fremtiden” slutter Jacob Blæsbjerg.

Find hele vores udvalg af bambus strømper her


Loading...