Sorte strømper til jul - SokkePosten.dk

Julen er på vej og det er tiden at se sig om efter julegaven. Ja, der da et stykke tid endnu men juleaften kan komme hurtigere end du regner med. Hvad skal man så give i gave?

Sorte strømper er altid er altid hot

sorte strømper til julDet er ingen tvivl om den fortrukne farve på strømper er sort” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “i sidste ene kan man stille op med spraglede farver og spændende strømper, men det er og vil ganske sikkert blive ved med at være de starte strømper bliver solgt flest af“.

Sorte strømper til jul er mange ting

Der er mange muligheder når det komme til valgte af det tekstil som strømperne kan være lavet af.

Bomuldsstrømper, vælg kæmmet bomuld
Bomuld findes utallige kombinationer og her på SokkePosten.dk findes bomuldsstrømper i to versioner; en billig version og bomulds strømperne fra iZ sock der består af 80%. Kæmmet bomuldsfibre. De er stærkere og er meget bløde oh behagelige på fødderne.

Bambus strømper
De er ikke altid fra Kina og de kan ikke sammenlignes med 1990’ernes udtryk for den der blev kaldt bambus pc (hvis du husker dem). Kvaliteten i bambusfibre er uovertruffen og det er SokkePosten’ klare holdning at har man først haft sådanne bambus strømper på fødderne bliver det det foretrukne valg.

Bambusfibre har en lang række fordele; de er antibakterielle fra naturens hånd og holder bakterievækst nede og sikre mindre sure tæer.

  • Bambus strømper holder bedre på farven, da bambusfibre er bedre til at tage imod farven og holde på den.
  • Bambusfibre er meget komfortable og som bloggen “Bedst i test” skriver citat;
  • Dertil kommer at de føles som silke og bløde og meget behagelige.

Giv strømper i et helt år!
Uanset om det er strømper med bomuldsfibre eller bambusfibre vil det altid være et hit at få en gave to gange. På SokkePosten findes en mulighed for at købe strømper så de bliver sendt af to eller flere omgange. Se mere her …

Er du mere til at give en gave så finder vores udvalg i strømper herunder …

Sorte strømper
Strømper i almindelighed

Er du ude at skulle finde strømper til hende? – så lur her … der er også en guide til størrelsen.

God jul <:-) SokkePosten.dk

Loading...