Sorte strømper under juletræet? - SokkePosten har en anden løsning

Sorte strømper? – hvorfor skal strømperne være sorte?

sorte strømperDet er juletid og det giver anleding til travhed i den gamle sokkeposten.dk. Men der er altid noget vi undre os over, og det er mængden af sorte strømper der bliver pakket ind og send til vores kunder.

Der mange andre farver end sort
Der kan være mange årsager til at der typisk bliver valgt den klassiske farve. Sort kan gå til alt, og næste Sorte Bambus strømper med farvet hæl og tå fra iZ Sock - 5 pakalle går med sorte strømper, så man kommer næsten med sikkerhed ikke til at ramme ved siden af. Men husk på at de skal vaskes, og der kan det gå galt. En stor bunke og det er ikke til at finde et par. Hvordan løser mig så det ?!? – JO, men kan gå med strømper der ser sorte ud, men har en farvet hæl og tå!

Det er klart en løsning som den får gaven vil kunne indse, og man kan ikke se farverne når man har sko på. Det er en super løsning.

Familens strømper
Ser vi på sagen, så har vi hele 5 forskellige farver i sort fra iZ Sock. De findes i størrelser fra 35 helt op tli størrelse 50! – Der er med andre ord langt de fleste i familien der vil kunne få deres egen farve og størrelsen. Det er da optimalt !

Bambus er det nye sorte
Vi kunne næste sige “first one os free”, men det vil betyde at vi skulle sende rigtige mange strømper gratis med PostNord og det er lidt dyrt. Men der er en sandhed i det. Har du ikke før haft bambus på fødderne, vil du oplev en fantatsik komfort.

De er bløde som silke, de holder dine fødder i en behaglig temperatur og så er de med at hæmme lugten af sure tæer. Der er med andre ord en lækker gave at kunne give, og du kan endda få en flot æste med til at lægge dem under træet …

Se udvalget af sorte strømper lige her …Loading...