Sorterere sorte strømper fra iZ Sock, det er let ...

Sorterere sorte strømper - det er ikke noget der mere træls end at skulle sorterere sorte strømperSorterere sorte strømper – det er ikke noget der mere træls end at skulle sorterere sorte strømper efter de har været et tur i vaskemaskinen …” Udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Derfor er vi på SokkePosten.dk også glade for at det er lettere med de sorte strømper fra iZ sock.”

Sorterere sorte strømper

iZ sock har gjort det lettere at skulle sorterere sine sorte strømper, og det uden at man har lavet en farvet tår i strømpen. Strømpen er stadig sort, som mange ønsker det af en klassiske sort strømpe. Det der er gjort er enkelt, men geneialt. Størrelserne er angivet med klare farver der er lette at se.

Se den koret film herunder:Farverne er til at få øje på
Der er valgt farver der er til at få øje på og som ikke ligner hinanden. Det er enkelt at se om en strømpe er en str. 48-50 med den røde klare farve på tallene eller om det er en 39-41 med sin klare gule farve.

Vi håber på SokkePosten.dk at det kommer til at gøre din hverdag, om ikke andet så klare lidt mindre træls, når det kommer til at sorterere strømperne.

De kan stikke af … strømperne
Et andet lille fif, når det kommer til at vaske strømper er at bruge en vaskepose. Ja, det er ikke kun til strømpebukserne det er en god ide, det er lidt lettere at finde strømperne hvis de har været sammen under vasken. Ikke at du skal komme alle numre i samme pose, men det at strømperne er i en vaskepose går det hele lidt lettere.

Du finder hele vores udvalg i sorte strømper fra iZ sock lige her


Loading...