Størrelser på strømper og strømpebukser - Find strømper på SokkePosten

Find let din størrelse af strømper eller strømpebukser og se vores udvalg

Klik på den størrelse du leder efter og se vores udvalg.

30 - 34   35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48    49    50

Strømpebukser og nylonstrømper

36/38   38/40    40/42    42/44    46/50    52/56

Klik din størrelsen i strømper og sokker 

Find din størrelsen i strømpebukser


Her er et par gode tilbudStort udvalg af lækre strømpebukser fra Festival

Vi er meget glade for at kunne præsentere dig for programmet af strømpebukser fra festival. Vi har valg et samarbejde med Festival strømper grundet den meget høje kvalitet de levere. Festival strømper har siden år 2000 leveret gode kvalitets strømper til det danske marked, og har et godt og bredt sortiment af strømpebukser.

Størrelsen på dine strømper 

Vi har har på siden gjort det lettere at finde den størrelse du skal bruge. Klik blot på størrelsen og du finder vores udvalg. Men det er jo ikke hele opgaven. Når det kommer til at finde størrelsen på strømperne, kan det lige så godt handle om at man skal sortere sine vaskede strømper, og det er ikke altid let når der ligger en stor bunke sorte strømper i forskellige størrelser. 

Så skal man lave par 
Det er at finde ens strømper kan være en stor opgave. Det skal jo gerne være par hvor størrelserne er ens. Men det har iZ Sock kommet med en på en gang enkel, men også genial løsning på. iZ Sock har lavet en serie af bambus strømper der er sorte, men har en favet hæl og tå, der gør det let at finde par og ens størrelser i bunken. 

 

Loading...