Strømpebukser 40D, med 3D lycra

Strømpebukser 40D skal holde formen” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Den løsning man har fundet med væveteknikken 3D er en super løsning der holder formen på strømpebukserne“.

Strømpebukser 40D

Strømpebukser 40DDer er mange strømpebusker på markedet i med den populære tykkelsen 40D, vi har på SokkePosten valgt at tilbyde strømpebusker med 40D fra Festival Strømper. Vi har bl.a. valgt tilbyde disse af flere grunde, men en af de væsentligste er at strømpebuskerne er vævet på en særlig måde der sikre at de holder formen og er meget elastiske, kaldet 3D lycra.

Strømpebusker 40D – 3D lycra
Det er ikke kunde grundet at de vævet på den rigtig gode 3D metode der har gjordt det let for os at vælge Modellen Amelie 40D. Denne model er netop lavet med 3D lycra.

Lidt mere om 3D Lycra
3D er en strikkemåde med maximalt elastan/lycra-støtte af strømpebukserne.. Det at man væver 3D lycra ind i produktet, giver nogle egenskaber der uovertruffen når det kommer til strømpebukser 40D (Der ellers godt at være lidt “trælse” når det kommer til at holde formen). Kortfortalt gør man det at lycrafibrene eller trådene om nan vil følger alle lodrette tråde i maskinen når de væves. Dermed bliver ganske simpelt vævet langt mere elasticitet ind i strømpebukserne, og det gør gør, at alle tråde trækker sig sammen og udvider sig ens.

Ved ”almindelig” strømpebukser lader man den elastiske tråd hver anden lodrette tråd i bedste fald. Det er også nok til at give en stretcheffekt, men strectheffekten bliver flottere, hvis ALLE tråde følges af en lycratråd. Det er klart at der er noget dyrere løsning med flere tråde af lycra, men viser sig bestemt også når du tager strømpebukserne på, de sidder mere jævnt og flot. Vigtigste af alt … pasformen bevares meget længere, fordi stoffet trækker sig bedre sammen i strømpebukserne.

Find hele vores udvalg af Strømpebukser 40D 3D lycra lige her …


Loading...