Strømpebukser alle størrelser - SokkePosten.dk

Strømpebukser alle størrelser – Vi er glade for at kunne præsentere vores kunder for strømpebukserne fra Festival strømper” Siger Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Det er vigtig vi kan servicere alle vores kunder også når det kommer til strømpebukser, derfor har vi nu fundet en leverandør der kan klare størrelser fra 36 til 56

Strømpebukser alle størrelser

Det handler ikke kun om at finde gode strømpebukser, det handler i lige så stor grad om at finde dem i den rigtige størrelse. Vi har på SokkePosten.dk indgået et samarbejde med en leverandør der giver os muligheden for at tilbyde dig de rigtig strømpebukser i den rigtig størrelse.

Strømpebukser med 3D lycra
Strømpebukser alle størrelser3D lycra er en måde at strikke lycra ind i produktet. Hvad er lycra. Lycra er i familie med spandex og elastan. Det er en syntetisk fiber er kendt for sin enestående elasticitet. Det er stærkere og mere holdbart end naturgummi, og for den lidt mere “nørdet” er det en polyester-polyurethan-copolymer, der blev opfundet i 1958 af kemiker Joseph Shivers på DuPonts Benger Laboratory i Waynesboro, Virginia.

Det at men kalder det for 3D lycra her henviser til den måde strømpebuskerne er vævet på. Det man gør er at ligge alle lodrette tråde i stoffet, på den måde sikres der en større elasticitet i strømpebukserne, eller retter det “stof” som de er lavet af. Den større elasticitet sikre at alle tråde i stoffet har sammen elasticitet. Det betyder at strømpebukserne udvider sig ens og trækker sig sammen ens.

Ved ”almindelig” elastaneffekt følger den elastiske tråd i bedste fald kun hver anden. Det fungere og giver en ok stretcheffekt, men strectheffekten bliver flottere, og dermed strømpebuskerne når ALLE tråde bliver lagt sammen med en lycratråd. Se mere om dette her

Strømpebukser i alle størrelser altid pæne med 3D lycra.
Det er naturligvis en noget dyrere løsning at væve med flere lycratråde, og det giver også en lidt dyere strømpebuks. Men gevinsten er at du får nogle strømpebukser der har en flot strectheffekt og med en fantastisk pasform uanset størrelsen.

Du finder hele vores udvalg af strømpebukser her

Loading...