Strømpebukser finder du her, mere end 40 designs er klar

Strømperbukser finder du på SokkePosten.dk

StrømpebukserDet er noget af statement at komme med, men vi er hos SokkePosten.dk, klar til at komme med dette statment, da vi med mere end 40 designs i størrelser fra 36 til 60 finder at vi har strømpebukser til alle på shoppen.

Se udvalget her

Samarbejde med dansk leverandør sikre kvaliteten
Vi er meget glade for vores samarbejde med danske Festival strømper, og vi er meget glade for at vi kan vise hele kollektionen frem her på SokkePosten.dk. “Vi har valgt en dansk leverandør for at sikre kvaliteten” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det er vigtig for os at kvalitet og pasform er tilpasse de forventninger som vores kunder har til strømpebukser.”

Det er med samarbejde med Festival strømper lykkes at have mere end 40 designs og modeller på shoppen, og når det kommer til strømpebukser er det afgørende for vores kunder at de finder det de siger et og sammen sted.

Festival strømper er kvalitet

Festival strømper har eksisteret i mere end 70 år, og er en stor spiller på markedet når det kommet til strømpebukser. Strømpebukserne er producere i Italien og det giver en garanti for at nå men køber en størrelser 40/42, ja, så er det man rent faktisk får leveret med posten.

Vi har på SokkePosten desværre oplevede leverandører der ikke har haft styr på størrelserne og det har resulteret i at vi har været nød til at returnere store partier inden de nåede webshoppe og vores kunder.

“Vi er meget opmærksom på at en størrelser skal passe med de standarder der er gældende” understreger Jacob Blæsbjerg.

Strømpebukser med 3D lycra, er værd at gå efter …
3D lycra er en måde at strikke lycra ind i produktet. Lycratråde følger alle lodrette tråde i maskinen, så der simpelthen strikkes mere elasticitet ind i produktet, som gør, at alle tråde trækker sig sammen og udvider sig ens.

Ved ”almindelig” elastaneffekt følger den elastiske tråd kun max hver anden lodrette tråd, og dette er nok til at give en stretcheffekt, men strectheffekten bliver flottere, hvis ALLE tråde følges af en lycratråd. Det er en dyrere løsning, men strømperne sidder også mere jævnt og flot. Pasformen bevares længere, fordi garnet trækker sig bedre sammen, når man tager strømpen af igen.

3D er en strikkemåde med maximalt elastan/lycra-støtte af hovedmaterialetLoading...