Strømpebukser - godt udvalg i strømpebusker

strømpebukser background 3

Strømpebukser er ikke bare strømpebukser

“Vi har på sokkeposten.dk valg at få strømpebukser på vores webshop, alene af den grund at mange af vores kunder efterspørger dem” udtager Jacob Blæsbjerg og uddyber “Det er lykkes at finde nogle rigtig gode leverandører af strømperbukser som vi har tillid til er gode til at følge de trends der findes inden for området”.

Se vores udvalg – klik her

Festival strømper, en dansk leverandør
Der er mange der levere strømper til SokkePostens store udvalg, og det gælder naturligvis også når det kommer til Strømpebukser. Vi har dog en leverandør som vi er særlig stole af kunne præsentere for vores kunder og det er Festival strømper, der har str. fra små til store størrelser.

Festival Strømper er et dansk brand, der har specialiseret sig i følgende

  • Italienskproducerede basis- og modetights, capri, leggings samt knæstrømper og sokletter
  • Italienskproduceret microfiber undertøj
  • Bambusprodukter – sokletter, capri, leggings samt t-shirts
  • SONO – italienskproduceret control sortiment

Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år. Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede strømpebukser sorteligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL. Så der stor erfaring bag når de producere deres strømpebukser og øvrige produkter. Det er ikke mindst af denne grund at vi er glade for at have dem på vores shop.

Hvad er strømpebukser
Strømpebukser er et underdel for kvinder og piger eller mænd. Beklædningsdelen er lange strømper som er tilføjet en “underbukse-del” med elastikbælte – det er altså meget tætsiddende, relativt tynde bukser. Tætheden af disse bukser udmåles i denier. Materialet kan eksempelvis være elastan, lycra eller nylon, eller sågar bomuld.

  • Piger og kvinder, som bærer kjole eller nederdel, plejer ofte at kombinere disse med strømpebukser.
  • Strømpebukser kan ydermere have til formål at være varmende tøj, som modsvarer mandens lange underbukser eller tights.

Ikke nogen ny opfindelse
Historien om nylonstrømperne starter dog helt tilbage i 1930, hvor nylonen så dagens lys. Før nylon kom på banen var de strømpebukserne lavet af det meget dyrere materiale; Silke. Silke var og er stadig meget dyrt materiale. Det var den gang kun den mest velhavende har havde får til at købe silkestrømperne. Med nylon blev prisen til at have med at gøre for flertallet, og det strømpebukserne tog fart. Men der skulle gå noget tid før de for alvor kom frem.

De allerførst strømpebukser fremstilledes 1956, men de slog ikke igennem før 1960 i Danmark. Oprindeligt var strømpebukser et tilbehør for små piger, medens voksne kvinder bar nylonstrømper. I takt med strømpebuksernes udbredelse blev strømper, som holdes oppe med strømpeholdere, hofteholdere eller korset, mindre almindelige.

Læs mere om strømpebukser på Wiki – klik her


Loading...