Strømpebukser i str 40/42 - stort udvalg - SokkePosten.dk

Strømpebukser i str 40/42 – stort udvalg

Strømpebukser i str 40/42 er en af de størrelser vi sælger mange af på Sokkeposten.dk og vi har gennem længere tid bygget et godt udvalg op der efterkommer det som vi tror at vores søger efter.

FIND STR: 40/42 her   
25 den 3D tight. stroempebukser

Valgt festival strømper
“Vi har bl.a. Et stor udvalg i festival strømper” udtaler jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi har kun rigtig gode erfaringer med deres størrelser og kvalitet”. Hvis du ikke allerede erkender festival strømper og til feed udvalg i strømpebukser i størrelse 40/42 så har du bestemt noget at glæde dig til. De mange modeller og designs går fra praktiske, til varme strømpebukser over i nogle rigtig flotte designs og mønstre så du er flot klædt på til fest og hverdag.

De holder det de lover
Der er ikke noget at komme free når det kommer til kvaliteten på disse strømpebukser i størrelse 40/42. De er stærke og særlig kan nævnes de strømpebukser der vævet i 3D.

 

3D er en strikkemåde med maximalt elastan/lycra-støtte af strømpebukserne.. Det at man væver 3D lycra ind i produktet, giver nogle egenskaber der uovertruffen når det kommer til strømpebukser. Strømpebukserne fra Festival strømper er produceret i Italien. Det giver en sikkerhed for den kvalitet, sikker stil og en høj styrke.


Loading...