Strømpebukser - Større udvalg af strømpebukser

Vi udvider igen vores udvalg af strømpebukser på SokkePosten” udtaler Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Vi er meget glade for at vore kunder tager så godt i mod sortimentet af strømpebukser så vi udvider nu med flere typer, størrelser og farver

   Find udvalget her

Større udvalg af strømpebukser

Strømpebukser Vi har på SokkePosten.dk valg at gå mere med Festival strømper, end med andre leverandører. Årsagen skal findes i de gode og positive meldinger vi har fået tilbage fra kunderne på SokkePosten.

Der er flere fordele at finde
Ser vi på strømpebukserne fra Festival strømper er der flere modeller der bygger på 3D lycra. Det er en fantastik vævning af strømperne, der sikre at de holder pasformen længere end andre strømper. Fordelen skal findes i den måde det er vævet på.

Når der er tale om 3D lycra, hænger det sådan sammen at man i vævningen har valgt at ligge en ligge flere tråde på langs af stoffet. Det er dette faktum der giver en bedre stretcheffekt, end når der er tale om den noget billigere metode der anvendes i “almindelig” strømpebukser. Her findes den almindelige elastan-effekt også, men da de er færre tråde på langs af strømpe vil de hurtigere blive “trætte”. Det betyder selvsagt, at de ikke holder formen så længe som dem der med 3D lycra.

Strømpebukser fra 20 deier til 70 deier

Vi har i vores udvalg mange farver og størrelser. Vi har valgt at køre med kvaliteter fra 20D til 70D, sidste nævnte er tæt på at kunne blive kaldet tights. Farverne vi køre med er fra neutrale farver til helt gennemfarvet strømper som kan bruges på en lidt koldere dag.

Vi glæder os til at vise dig vores udvalg af strømpebukser, du finder hele vores udvalg her.

Loading...