Strømpebukser størrelse 42/44 - Se udvalget på SokkePosten.dk

Mangler du strømpebukser i størrelse 42/44

Så kan vi fra SokkePosten.dk klar anbefale de store udvalg i strømpebukser str. 42/44 fra det danske mærke festival strømper.

Se udvalget i 42/44 her

 

Du finder den i alle afskygninger
strømpebukser str. 42/44Med over 30 forskellige strømpebukser finder du både de praktiske strømpebukser i str 42/44, men du finder og lækre designs der både kan bruges til en klassiske kjole og til et lidt mere udfordrende aftendress.

Produceret i Italien
Mange af modellerne fra Festival strømper et produceret i Italien. Det giver flere fordele.

For det første kan du være sikre på at en størrelse 42/44 faktisk er en str. 42/44. Vi har desværre flere gang oplevende at få vare hjem fra østen, hvor der er ganske tydeligt at det ikke er europæiske mål der er produceret efter.

Høj kvalitet. Kvaliteten er i top. Italienerne kan lave strømpebukser der kan holde. Selv i 15 D et de stadig ganske stærke og holder.

Designet er rigtig lækre. Det er klart at moden bestem er med til at sat i støvlelandet syd på. Strømpebukserne findes i nogle rigtig flotte designs, og ser vi på den finish der er lagt i produktionen er den i absolut topklasse.

Umiddelbart peger de mange fordele og åbnelyse god kvalitet til en prissætning der bør ligge i den høje ende, men det et ikke tilfældes med strømpebukserne fra Festival strømper. Prisniveauet er rimeligt og kunne faktisk god sættes højre, særlig når man ser på de modeller der vævet med 3D. Denne vævning giver en meget stræk strømpebuks, og er med til at holde pasformen selv efter mange vaske og brug.

Find hele vores udvalg i strømpebukser 42/44 herLoading...