Strømpebukser, stort udvalg i mange størrelser - SokkePosten.dk

Strømpebukser: Ja, vi er glade for snart at kunne udvide vores sortiment” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter, “Vi kan endnu ikke afsløre vores nye leverandør, men vi kan sige så meget, at vi udvider vores udvalg. Vi holder også fast i udvalget af strømper fra Festival“.

Vi vil være størst på strømpebukser

StrømpebukserMarkedet for strømpebukser er i vækst og der er ingen grund til at SokkePosten.dk ikke skal indtage en naturlig plads på markedet. Vi ønsker på SokkePosten, at kunne levere de strømper som markedet efterspørger og der er et tydeligt skift mod bedre kvalitet og et bredere udvalg på markedet generelt. Det vil vi ikke stå tilbage for!

Du vil snart finde flere kendte brands inden for strømpebukser på SokkePosten.dk
Strømpebukser er ikke blot strømpebukser” udtaler Jacob Blæsbjerg og uddyber, “Det handler om, at strømperne er i en størrelse, der passer til vores høje flotte nordiske piger“. Jacob Blæsbjerg hentyder her, til de muligheder der er for at finde billigere alternativer i Asien. SokkePosten har valgt at skifte sine leverandører af strømpebukser ud med danske laverandører. Det er gjort af to grunde:

1. Kvaliteten
Strømpebukser skal kunne holde og være i en kvalitet der gør, at de kan bruges igen og igen uden at de mister pasform. Samtidig skal de også være stærke nok til at kunne holde til brugen.

2. Størrelserne i Asien er ikke de sammen som i Skandinavien
Det er afgørende, at en Large er en Large, men det er ikke altid tilfældet, når der tale som størrelser i Asien vs Skandinavien.

Vi glæder os til at præsentere de nye strømpebukser
Vi arbejder nu på, at få de sidste detaljer på plads med vores første danske leverandør. Når det er sagt, er sagen også den, at vi ser mod syd og det tyske marked. “Der findes en række tyske brands, der kan honorere den kvalitet, som vi søger” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Find hele vores udvalg af strømpebukser herLoading...