Strømpebukser, stor udvalg spar 20% - SokkePosten.dk

“Vi ved at strømperbukser skal være i en god kvalitet, derfor har vi valgt et lagerfører et stort udvalg fra Festival strømper” Udtaler Jacob Blæsbjerg.

Strømpebukser skal kunne holde

StrømpebukserPå SokkePosten finder du strømper der passer til alle lejligheder, også når det kommer til strømpebukser til hverdag eller til fest.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for et stor udvalg af de lækre strømper fra Festival Strømper. Da vi er glade for at kunne få en god rabat, giver vi den gerne videre til dig som kunde. Så køber du tre ens par strømpebukser fra Festival giver vi dig altid 20% i rabat. Det synes vi er mest fair.

Derfor Festival strømper
Festival strømper er mere end blot strømpebukser, der er en lang række af lækre strømper, som knæstrømper, eller ankelstrømper i deres brede program. Men det vigtigste for os, og grunden til at vi har valgt at arbejde med Festival er første og fremmet kvaliteten.

Kvaliteten er afgørende. Når vi ser på den måde som Festival udvælge deres strømper, ser de ofte mod Italien der er førende inden for produktionen af strømpebukser i nylon, og mange af deres strømper er vævet i den særlige 3D vævning der giver en meget stræk strømpe.

Strømpebukser i bomuld
I det store og brede udvalg findes også strømper lavet i bomuld. Det er klassikere når det kommer til den kolde tid på året. De kan bruges både som tights alene, eller når det er rigtig koldt under et par jeans. Du finder dem i klassiske sorte med let mønster, eller i flot grå.

Til fest
De er rigtig mage lækre mønstre at finde og det i både tynde kvaliteter fra D15 silklook til 100D i den tykkere kvalitet. Det er et skønt program til hverdag og fest.

Find dem herLoading...