Strømpebukser til fest og hverdag - SokkePosten.dk

Strømpebukser – kan man nogensinde få nok?

Strømpebukser 30D FESTIVAL FRIDA 30 denier tightDet kan man vel ikke, det handler jo ikke kun om at have nok men også de rigtige i skuffen. Derfor arbejder vi også på hele tiden at udvide vores udvalg af strømpebukser.

Udvalget fra Festival strømper til hverdag og fest

Det handler som skrevet ikke kun om at have mange strømperbukser i skuffen, eller for vores vedkommende på SokkePosten. Det handler om at have de rigtige i skuffen, der skal være til hverdag og til fest.

Derfor har vi også valg at arbejde med Festival strømper. Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år. Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL. Det er i dag en betydelig spiller på markedet og vi er glade for at kunne præsentere dem på SokkePosten.dk.

Strømperne fra Festival er i en høj kvalitet, og vigtigt af alt – vi kan altid regne med de størrelser der melder ud med. Vi har på SokkePosten prøvet at finde andre producenter, der kunne levere. Men så snart vi er uden for Europa, er størrelserne ikke det samme som der bliver meldt ud med. Så ikke mindst derfor er vi glade for den danske leverandør.

Stort udvalg af strømperbukser
Når det er sagt, skal det lige nævnes at der finder andre strømper end fra festvial på sokkeposten. Vi har en række af andre leverandører der alle kommer med en god kvalitet. Her finder du de mere farvede modeller i klare farver som blå, pink eller coffee. De er ikke så kendte producenter, men størrelsen og kvaliteten kan man ikke tage fejl af.

Vi håber du kan finde de strømper du leder efter på i vores shop. Skulle du have lysten til at skrive til os omkring mærker eller modeller du savner på vores shop er du meget velkommen til at lade høre fra dig. Vi er altid klar til at finde de strømper som du efterspørger.

God shopping efter strømpebukser

Find hele vores udvalg af strømpebukser her.Loading...