Strømpebukser – vinteren er på vej. SokkePosten.dk

Det er igen ved at være tiden af finde strømpebukserne frem. Vi har på SokkePosten et stor udvalg af strømpebuksker, og vi har valgt at gå efter en høj kvalitet

Strømpebukser fra Festival strømper

Sorte strømpebukserKulden er så små begyndt at komme snigende og det er tiden at finde strømpebukserne frem igen for alvor. Vi har på SokkePosten valgt at få hele kollektionen fra Festival på hylden. Det er der flere årsager til. Først og fremmest har strømpebukserne en rigtig høj kvalitet, for det andet er strømperne altid i forholde til de mål der sat på dem. Vi har tidligere oplevet af produkter fra østen, ikke altid er en str. 52/56 når den er landet på vores lager.

En bred viste af størrelser
Når du ser gennem udvalget fra Festival strømper, vil du finde mere end 40 designs. Der er strømper til alle formål. Helt fra de tynde D20 til bomuld der kolde holde på varmen en kold vinterdag. Vi har ofte en tilbud på de enkelte der betyder at hvis du køber 3 ens par vil du få en god mængderabat på dine strømpebukser.

Strømpebukser i D100 og bomuld
Efteråret byder på strømpebukser der skal kunne holde på varmen. Derfor er vi også glade for at kunne præsentere strømpebukser der har en kvalitet på D100. Selv om det er kraftige, er der stadig nogle lækre designs at finde på hylden fra Festival strømper.

Skal vi over i den mere varme ende vil vi klart anbefale de forskellige designs der er lavet bomuld. Du finder her både strømper der er glatte og med et mønster. De kan finde anvendelse både til hverdag og til fest.
Du finder de mange lækre designs her.Loading...