Strømper af bambus er et hit. Se her hvorfor - SokkePosten.dk

Bambus strømper overhaler bomuldsstrømper

Vi har på sokkeposten længe haft både bomuld og bambus strømper på vores shop. Kunderne fortrækker klart bambus strømperne frem for bomuld. Det kan vi se på de mange bestillinger, og ikke mindst genbestillinger af bambus strømperne.

Sorte Bambus strømper med farvet hæl og tå fra iZ Sock - 5 pakHvorfor er det bambus vinder over bomuld

Prisen: er bomuld billigere end bambus?
Lad os se lidt på noget af det simple først, prisen. Priserne på bambus og bomuld er næsten de sammen. Der kan findes steder hvor bambus koster mere end bomuld, men det skyldes ofte at der er anvendt en lidt dårligere kvalitet i bomulden.
Sagen er den at hvis der skal være lige værdig sammenligning mellem de to tyder, er det hvis der er tale om en god kvalitet bomuld og tilsvarende god kvalitet bambus at der ingen forskel er i priserne, generelt.

Komforten
Ser vi på komforten, er der en klar vinder. Det er bambus der vinder mere flere længder. Første gang man tager et par bambus strømper på, så oplever man dem næste som lavet af silke. Det er meget behagelige på fødderne, og føles meget behaglige mod huden.
De er tilmed lige så hudvenlige som bomuld, faktisk er forholder det sig således at bambus har en antibakteriel funktion, der er med til at sikre at man vil opleve mindre sure tæer. Den ringere bakterie vækst i strømperne er også med til at sikre at fødderne og huden har det bedre.

Holder farven længere
Bambusfibre har den egenskab at de tager lettere imod farve end bomuldsfibre, og det holder farven længere. De sorte strømper er sorte i længere tid, og de mønstrede og mange farvede strømper holder deres farver i længere tid.

Behagelig tempretatur i skoene
Sommer eller vinter, varmt eller koldt. Bambus strømperne tilpasser. Sådan kan det føles. De holder fødderne varme om vinteren, og i en behaglige temperatur om sommeren. Årsagen skal findes i at bambusfibrene er særledes gode til at suge fugt. Fugten der kommer fra fødderne på en varm dag, tager bambusfibrene godt i mod og da de er gode til at komme af med fugten igen.

Fugen forsvinder fra strømperne, grundet at varmen fra fødderne starter en fordampning. Dette medfører at fødderne afkøles. Når fugen er væk fra strømperne, er fødderne kølet af. Dette gentager sig. Når det er koldt og der ingen fugt er holder bambus fint på varmen, lige nok til at du undgår kolde fødder.

Se vores udvalg af bambus strømper her

Loading...