Strømper til arbejde - Foråret er lige om hjørnet ...

Foråret er lige om hjørnet og gummistøvlerne kommer frem igen, det er tiden at finde strømper til arbejde” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Strømperne til arbejdet dem finder du hos iZ sock – Deres terry model er den rigtige

Strømper til arbejde

Strømper til arbejdeDet er en skøn årstid vi er på vej imod, om man skal i have eller ikke … Det er jo ikke alle der har en have de kan nusse rundt i, det er klar nok, men så kan skoven kalde med sine begyndende fuglefløjt og varme solstråler. MEN der er vådt derude, det er der ingen tvivl om. Det handler om gummistøvler på fødderne og ikke mindst om strømper der kan holde til gåturen eller arbejdet.

Strømper til arbejde, eller gummistøvlerne om du vil …
Vi har ledt længe efter nogle strømper, der både er bløde og faktisk kan holde til at blive brugt når det hård for sig, om det er i et sikkerhedssko eller om det er i gummistøvlerne.

Kravet er indlysende; bløde indvendig, gerne varme da vi skal være ude. Men ikke så tykke at der ikke er plads til fødderne kan bevæge sig i fortøjet. Ja, vores bud var faktisk et god tennissok, men vi er blevet klogere. Svaret er en terry sock fra iZ sock, det er strømper til arbejde.

Den består at et tæt vævet ydre, med et lækkert frotté lag på indersiden. Det er som om at ens fødder bliver løftet lidt fra gulvet, når man tager dem på første gang. Fornemmelse er lidt i retning af stå på en behageligt tæppe, det er nok det nærmeste man kan komme den følelse der opleves. Det stærke yder sikre, at det er en strømpe til arbejde, men den indre minder mere om en hyggesok. Den ideelle kombination.

Klart vores favorit strømper til arbejde
Der er mange ord der kan beskrive en fornemmelse, men inden kan dække en oplevelsen i den rigtige verden:

Du finder vores strømper til arbejde ved at klikke lige her

Loading...