Strømper er ikke bare strømper, Der er afgjort en forskel.

Det er dine fødder den handler om når de vælger Strømper. Vælg derfor strømper der er gode for dine fødder.

Bambus strømper er et naturlig valg

Der er mange gode ting ved strømper der har et højt indhold af bambusfibre, men det bedste er komforten ved at have lækre bambus strømper på fødderne.

Ingen varme fødder med bambus
Bambusfibre har en egenskab der sikre at du ikke får varme fødder. Bambusfibre kan optaget opstil 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det betyder, at dine fødder holdes fri for fugt og sikre at varmen transportens væk fra dine fødder.

Ingen sure tæer
Bambusfibre har en antibakteriel egenskab der stammer fra bambusplanten. Bambusfibre sikre at Bakterierne ikke trives. Alle kender lugten af sure strømper, det er en lugt du kan vinke farvel til med gode bambus strømper. Den antibakterielle egenskab holder vask efter vask. Læs mere her omkring dette forhold, bambus er antibakteriel.

Farveægte, vask efter vask

Strømper

Bambus (th) vs Bomuld (tv)


Vi har på SokkePosten genneført en test, hvor vi ville teste om bomuld eller bambus var bedst til at holde på farven. Det er trods alt godt at farvne holder og ikke bliver forvasket med tiden.

Sagen er den at bambusfibre holder farver længere, og processen med at farve bambusfibre er mindre kemikaliekrævende end tilfælde er med bomuldsfibre. Vi har testet om der er en forskel der er værd at bemærke når det kommer til at holdbarheden af farven.

Vores konklusion er at der er en forskel, og at bambus strømper holder farveren længere og bedre end bomuldsstrømper.

Vi anbefaler bambus
Sidst men ikke mindst er komforten rigtig god, og sokker med højt indhold af bambusfibre er bløde og meget behagelige på fødderne. Du finder hele vores udvalg af strømper med bambus her …

Der er faktisk sådan vi næste kunne bruge et slog, der kunne hedde: First one is free. Når først men én gang har haft bambus på fødderne er det ikke til at komme tilbage til strømper uden.

Loading...