Strømper i størrelse 48 - 50 - Find dem på SokkePosten.dk

jacob blæsbjerg

Jacob Blæsbjerg

Vi er glade for at kunne præsentere størrelsen 48 – 50 fra iZ sock på sokkeposten.dk” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “der har været mange der har spurgt på store størrelse på strømper så det er meget fint vi har dem på shoppen“.

Find størrelse 48 – 50 på SokkePosten.dk

Der er en voksende efterspørgsel på strømper i meget store størrelser, så det er en fornøjelse at vi kan præsenteret størrelser fra 44 og helt op til størrelsen 50. Strømperne i størrelse 48 – 50 er klassiske sorte bambus strømper i høj kvalitet fra iZ sock. Strømperne indeholder et høj indhold af bambusfibre, hele 80% og det gør dem lækre at have på fødderne og giver en række fordele der bestemt værd at tage med.

Fordele ved bambusfibre

størrelsen 48 - 50 i strømperDer er mange fordele ved bambusfibrene set i forhold til fx bomuldsfibre der typisk bliver brugt i klassiske sorte strømper. Bambusfibrene har følgende fordele;

– Høj komfort og meget bløde
Strømper med bambusfibre har en meget hæk komfort, ud over at være bløde og nærmest silkeagtige på fødderne har bambusfibre en fantastisk evne til at holde fødderne tørre. Bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed holde de fødderne tørre og friske i lukkede sko.

– Slut med grå strømper efter få vaske
Det vil være træls at dine nye strømper i størrelse 48 – 50 mister farven hurtig. Det sker ikke med bambusfibre” siger Jacob Blæsbjerg. Bambusfibre har fra naturens hånd en god evne til at holde på farven.

– Antibakterielle strømper
Bambusfibrene giver strømperne en rigtig god egenskab som fibrene har med fra naturens side. Bambus inde holder et stof der hæmmer bakterievækst og dermed den smørsyre der opstår i strømper som får dem til lugte af gammel ost. (Eller noget der ligner). “Den antibakterielle egenskab holder vaske efter vaske så den er ikke en kortsigtet fordel” understreger Jacob Blæsbjerg.

Vi er glade for at vi kan tilbyde vores kunder med voksne fødder en strømpe i størrelse 48 – 50” slutter Jacob Blæsbjerg af.

Find hele SokkePostens udvalg str. 48 – 50 her

Loading...