Strømper til det kolde vejr - SokkePosten.dk

Det perfekte par strømper til kulden

Strømperne er igen fundet frem fra skufferne. Vi har fundet frem til den perfekte kombination af strømper til at kunne holde varmen. Vi har fundet det bedste fra to verdener.

Uldstrømper og bambus fibre i strømperne

Efterår og nye uldstrømperDet er svært, at finde noget der varmer bedre end uldsokkerne. Det er skønt at tøffe rundt i varme uldsokker indendørs og de er gode til at holde varmen i støvlerne.

De fleste uldnesokker er desværre ret tykke og det kan være med til at klemme om fødderne, særligt hvis man bevæger sig ud i sko frem for de store støvler. Løsningen findes i kunstige fibre i termosokker, men vi har fundet angrofibren i strømperne fra iZ sock som den aller bedste løsning.

Uldsokker behøver ikke at være tykke, for at holde på varmen

Angrould er en meget let uld, der har en hul kerne, der er med til at give en fantastik isoleringsevne. Ulden er blandt de bedste, der findes i naturen, til at isolere. Denne isoleringsevne udnyttes til fulde i uldsokkerne fra iZ sock. Strømperne er lavet af en kombination af bomuld og angrould. Ulden er ikke stærk i sig selv, men er fantastisk varm. Derfor er kombinationen rigtig god, da bomuld er en slidstærk fibre.

Resultatet er en forbavsende varm strømpe, der ikke er tyk, som andre uldsokker er det. Det er en super strømpe til ture i gummiskoene, når det er koldt i luften.

Varme strømper er ikke altid nok
Nu kan det blive rigtig koldt om fødderne i støvlerne. Sagen er den, at det ofte er sådan, at man kommer til at svede om fødderne i uldsokkerne og så kommer kulden snigende og med den forsvinder hyggen hurtig væk.

Løsningen er at får fugten væk fra fødderne
Bambus fibre har en fantastisk even til at suge fugt. Fibrene kan suge op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Tager man bambus strømper på inderst, vil man opleve, at fødderne vil føles mere tørre og det kommer helt af sig selv. Bambus strømperne sender fugten videre ud i næste lag og holder fødderne fugtfri. Dermed bliver fødderne mindre påvirkelige overfor den kulde, der er lige uden for støvlerne.

Sammen giver strømperne altså verdens bedste kombination; Brug en bambus strømpe inderst og en uldstrømpe med Angorauld yderst

Gå vinteren i møde med denne kombination af strømper og hold varmen om fødderne uden problem.

Loading...