Strømper og pingviner - Hvad har strømper med pingviner at gøre?

Hvad har strømper med pingviner at gøre?

Sikkeret ikke det store, men det er en nu en god points de har fra iZ Sock, når de i deres video viser en pingvin og deres strømper.Varme uldsokker

Uld steømper - iZ sock angorauldSelv om det er ved at være forår kan man godt sige at ikke er sommer endnu, og når vi skal ud er det stadig ikke i de små sko. Det er ganske enkelt for koldt til det endnu. Vi kan godt anbefale de varme uldsokker fra iZ Sock, ikke mindst grundet deres sammensætning af uld.

Varme sokker – Vores Angora uld fra kaniner af angoratypen, er en finfibret og blød fiber, ligesom kameluld. Mohair uld, fra angorageden, er langfibret, ret grov, men blødt og glansfuldt. Shetlandsuld er fin og blød, og lambswool, eller lammeuld, er som regel blød, Det er velegnet til beklædning, idet termovirkningen, vaskbarheden og slidstyrken, eventuelt iblandet et kunststof, er eminent. Det er tilfældet med iZ socks uldsokker med angorauld. Det er varme sokker, bløde og lækre på fødderne.

Ikke kun varme sokker
Desuden kan uld opsuge særdeles megen fugt uden at virke våd, men afgive statisk elektrisk når den udtørre. Uld findes i mange kvaliteter. De nye produktions- vasketeknikker har tillige gjort det meget nemmere at få varer der er produceret til specielle aktiviteter. Uldsokkerne har med andre ord alle egenskaber man kan ønske sig når det kommer til at holde varmen om fødderne.

Virkelig skønne sokker
Der er mange fordele ved at bruge naturmaterialer, og det er skønt at uldsokkerne fra os indeholder angora uld. Det giver ikke kune varme sokker, og det skyldes at en af bedste egenskaber når det kommer til uldsokker. Kaninuld har en fantatiske evnen til at holde på varmen om fødderne. Du mærker det straks du tager sokkerne på fødderne. Du oplever den bløde, varme og behagelige uld mod huden, og så oplever man glæden ved et par ualmindelig dejlige sokker.

Find dem herLoading...