Slået op d.

Strømper på CashBack

Vi er meget glade og stole over at kunne præsentere alle vores kunder for vores nye kundeklub, og tiltag der sikre at vores kunder kan få strømper på cashback, og ikke mindst opnår bonus hos en lang rækker forretninger og websites

Strømper på CashBack

SokkePosten er nu af finde på CashBack world. Det er med at give kunderne der vælger at benytte sig af denne mulighed en lang række af fordele.

Mere end CashBack på strømper
Vælger man at lade sig registere, som medlem af CashBack World, vil man kunne opnå 3% i yderligere rabat på SokkePosten, dertil kommer at man kan optjene hele 2,5 shopping points for hver 750,- man handler for.

Shopping points giver så brugerne en mulighed for at få nogle helt unikke tilbud. Der er tilbud at finde på alt fra spabade til ferierejser og online supermarkeder.

Der er er med andre ord en masse at spare når man ser på total billedet” udtaler Jacob Blaesbjerg og fortsætter “Det er enkelt og let at anvende og det at man kan gå ud og få rabat på alt fra hudplejebehandler til reparation af din bil giver vores kunder en række unikke fordele.

Vil du gerne have CashBack på strømper
Hvordan får man så et medlemsskab. Der er to muligheder.

Hvis du skal have strømper nu
Hvis skal købe strømper nu, er det lettest at du gør det hele i en og samme omgang. Du klikker blot på knappen herunder og så klikker på du på den grønne knap med teksten “Shop online nu”.

BLIV STRAKS MEDLEM OG KØB NU

Hvis du ikke skal have strømper lige nu
Så skal du blot vælge at lade sig registere dig som medlem af SokkePosten CashBack World. Det gør du blot ved at tilmelde dig herunder:

Bliv medlem af CashBack World

Kommentarer