Strømper på månen - SokkePosten.dk

De sender dig måske ikke til månen, men de får dine fødder til at føle at de svæver mellem stjerne

De er lækre de strømper fra iZ SockDet er mange fordele ved at få sine strømper lavet af bambus, og som den lille video herover siger noget om så er iZ Sock lidt nytænkende omkring brugen af bambusfibre i strømperne frem for bomuldsfibre.

Der er ikke noget “galt” med bomuldsfibre som sådan. Bomuld er meget hudvenlig, og er brugt helt tilbage til den gamle Egypten. Klæder af bomuld er kend i, ja, mands minde. Men tiderne skifter og vi tror også her på SokkePosten.dk at kampen før eller siden vil blive vundet af bambus strømperne frem for det som vi ellers er vandt til når det kommer til “main stream” strømper: Bomuld.

De mange fordele er til at få øje på

Når det kommer til fordelene ved bambus strømper er det bestemt til at få øje på. Det er no lidt forskellige ting som brugerne af strømperne ligger vægt på, men her er de kort listet op, så du også kan få et overblik over de største fordele.

Komforten er unik
Det er bestemt det væsentligste i vores øjne. Det er meget lækker at have dem på fødderne, og man kan næste sige at “Once you go bamboo you never go back”. Det er ganske enkelt noget der skal prøves, og det næste for godt til at være sandt. Det er både som silke, de er lækre måd huden og skønne bløde. De holder fødderne friske hele dagen … i alle tilfælde i forhold til bomuldsstrømperne.

Holder fødderne kolde i varmen og varme i kulden
Det er 50% bedre til at optage fugt fra fødderne end bomuldsstrømper er det. Det betyder at varmen lidt kommer væk fra fødderne, og at kolde fugtige fødder er en saga blot.

Mindre sure tæer
De er antibakterielle, grundet at bambusfibren er antibakteriel i sin natur.

Hvad kan man sige andet end prøv dem selv 🙂Loading...