Strømper, sommer og varme fødder - SokkePosten.dk

Den varmeste maj nogensinde i Danmark, 2018

StrømperVarmen kom, fødderne blev varme, løsningen er bambus strømper. Sommer kom over os noget før end vi havde set før i Danmark. Det er naturligvis maj 2018, jeg her taler om. Det er det varmeste maj nogensinde i Danmark. Det er klart at fødderne er blevet noget kogt i den her varme måned.

Løsningen er strømper med bambusfibre
Sagen er den at vi ofte har været vandt til at købe strømper der har været lavet af bomuld, og det er ikke så meget at sige til, alene forbi vi siden tidernes morgen stor set har kendt til bomulds behagelige egenskaber. Blød, behageligt og hudvenlig, som bomuld jo er. Men bomuld har en hage, og det er at det har svært ved at optaget fugt, og dermed også svært ved at skille sig af med fugten igen. I alle tilfælde hvis vi ser på bambusfibren i forhold til bomuldsfiberen.

Bambus kan optage op til 50% mere fugt end bomuld kan, og det betyder også at bambus lettere kommer af med fugten igen. Det er en afgørende egenskab når det kommer til at kunne have en behagligt temperatur omkring dine fødder. Hvorfor, kan det være ud tænker jo. Det er faktisk ren fysik.

Derfor virker det kølende på dine fødder
Lad mig tage et andet eksempel inden der går for meget strømper i den. Hvis du skal have køle drikkevare i sommervarmen, men ikke har et køleskab. Så kunne løsningen være et ligge dine drikkevare ned i en poste der er lavet af stof. Gøre posen godt ved og læg den så direkte i solen. Det der sker er at vanden fordamper i solens varmen. Når en væske fordamper tager den energien med sig fra sine omgivelser. Det betyder at dine drikkevare bliver kølet ned i takt med at vandet i stoffet fordamper.

Det fungere på sammen måde med dine strømper. Bambusfibrene suger let din “væske” op som dine fødder afgiver, (Ja, ok det er sved men ikke måske ikke så lækker at skriv), men nu optager bambusfibre fugten. Varmen fra dine fødder gør det det fordamper fra strømperne og dermed afkøler det dine fødder. Processen stopper først når der ikke er mere fugt, og dine fødder igen har en behagelige temperatur.

Så hvis du skal have strømper på i varmen, så anbefaler vi klart bambus strømper.

    Se vores udvalg i bambus strømper her  Loading...