Strømper - Strømper ingen taler om dem men alle bruger dem ...

Strømper, det er et trist skæbne at være strømpe


Det er ikke et job man gerne vil have. Være indelukket hele dagen, og det sammen med tæer der måske har der varmt.

Spøg til side
strømperDet at være strømper er et hård job, men det er et job der skal gøre, sommer eller vinter. Det er klar at der er forskel på hvilke strømper der skal klare jobbet. Om det er uldstrømperne eller de klassiske sorte eller måske mere våget og nogle der er med farver og striber. Vi vil gerne her sige at det ikke er lige meget hvordan dine fødder har det, og at strømper er en afgørende faktor for hvordan dine fødder har det.

Bambusfibre er sagen
Det er afgørende hvad dine strømper er lavet af, og vi har testet løs og prøvet en masse ting af. Men når det kommer til at materialevalget er det bambusstrømper der viser sig at være det bedste valg. Det er en af grundende til at du på SokkePosten finder så mange strømper med bambusfibre. Det er ganske enkelt fordi det giver en masse fordele, i flæng kan nævnes:

– Bambus strømperne indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Strømperne holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde strømper (føles som silke).

Komforten er afgørende
Det du har det godt med dine fødder, er med til at sikre du har det godt. Det er ikke svære end det. Bambus strømper er ganske enkelt det bedste valg, om det er sommer eller vinter. Bambus strømperne kan meget fint bruges som en understrømper, hvis det er koldt og du skal have en uldsok uden på. Eller hvis det er sommer og det er sportskonen der skal på foden.Loading...