Strømper til svedige fødder - SokkePosten.dk

Det er en varm tid vi går i møde og leder du under varme sødder har vi strømper til svedige fødder udtaler” Jacob Blæsbjerg og fortætter “der er mange der lider under varme fødder og svedige fødder men løsning er strømper med bambusfibre

Bambus strømper er strømper til svedige fødder

strømper til svedige fødderLider du af varme fødder der let svedige er det et oplagt mulighed at tage bambus strømper på fødderne. Bambus strømper har en række af fordele som strømper til svedige fødder skal have.

Uovertruffen suge evne i bambusfibrene
Bambus fibre har en suge evne der overstiger bomuld med mere end 50%, det betyder at selv om du har tendens til varme svedige fødder så vil bambus strømperne sikre at du føler at dine fødder er tørre dagen lang, også selv om du har lukket sko på. Sagen er den at når fugten trækkes væk fra fødderne, vil du opleve at dine fødder føles køligere end med bomuldsstrømper om fødderne.

Antibakterielle egenskaber
Strømper på svedige fødder skal have en bakteriehæmmende effekt for at være de helt rigtige strømper. Det er jo sådan at det der giver sure tæer er varme fødder. Det giver sig selv, varme og fugt er en super cocktail for bakterierne der giver sure tæer. Bambusfibre har en antibakteriel egenskab der sikre at bakterier ikke har de bedst betingelser, selv om varmen er tilstede. Det er en naturlig egenskab der kommer fra naturen og holder mange vaske. Forsøg har vist at egenskabet er fuld intakt efter 50 vaske i maskine.

Behagelig bløde på fødderne
Der mange der bliver overrasket første gang de tager bambus strømper på fødderne, de er meget behagelige og føles næste som silke. “Vi har mange kunder der kommer igen gang efter gang og køber strømperne fra iZ med et højt indhold af bambusfibre her på SokkePosten.dk” Uddyber Jacob Blæsbjerg.

Find vores udvalget strømper til svedige fødder her

Loading...