Strømper til foråret - Årets farver ... 

Vi er sikre at på at de bliver de pastil, men klare farver på strømper der vil være de de dominerende” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi har valgt at udvide vores sortiment fra iZ med flere modeller herunder med strømper med andre farver end sorte”

Strømper til foråret

strømper til foråretDer er ikke noget tvivl om at vi glæder os til at komme i gang med opdatering af vores webshop med de nye produkter fra iZ sock – Socks in balance. “Det bliver spændende at se hvordan vores kunder tager imod de nye strømper fra iZ” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Strømperne fra iZ bliver præsentere allerede medio februar på SokkePosten.dk, det er desværre ikke noget vi allerede nu må vise billeder af, og det eneste vi må sige er at strømperne er stribet og har dæmpede faver der rammer lige der hvor mode vil komme til at ligge til foråret.

Special edition iZ Sock bambus

Strømperne kommer i samme gode kvalitet, som de strømper vi allerede har i vores webshop fra iZ. Bambus strømperne der er kendt af mange af vores kunder på SokkePosten.dk. Strømperne har en lang række af fordele set i forhold til fx traditionelle bomuldsstrømper.

Bambusfibren er det centrale i dette forhold. Strømper der indeholder et højt antal bambusfibre, har en række af fordele der bestemt er værd at tage med.

Her kan bl.a. nævnes:
De suger fugten bedre
Bambusfibre kan optaget op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Det betyder at brugere oplever at strømperne regulere varmen omkring fødderne. Men sandheden er blot at fugten bliver løftet væk fra fødderne og dermed sikrer at overskudsvarme fjernes fra fødderne.

De holder farven længere
Bambusfibren her en rigigt god evne til at holde på farve, dertil kommer at det er lettere at indfarve. Så her oplever man et vind vind. Der er ikke stort farvespild ved produktionen, og du vil som bruger opleve at dine strømper holder farveren længere.

Antibakterielle
Bambusfibrene har fra naturens siden en evne der sikre at du får mindre sure tæer. Sagen er den at fibre har en antibakterielle evne der sikre at bakterier ikke kan vokse i så godt i strømperne. Det er netop bakterierne der giver den velkendte “duft” af sure tæer.

Du finder alle vores strømper med bambusfibre her

Loading...