Strømper til foråret - Glimmer, bambus og lækre tights

Foråret er kommet og hvad så med strømper

Det er tæt på, vi kan næste mærke det i luften. Solen varmer mere og mere, selv om april kan driller med en kold vind, er der tegn på at foråret er på vej.
Fuglende synger og vi kan se at naturen skyder, lækkert – Det er tid til at finde de friske farver frem og springe ud sammen med naturen, det er tid til strømper med farver.

Glimmer strømper – en fest i farver

ankelstrømper med glimmerGlimmer strømper er fyldt med farver. Vi er glade for at kunne præsentere de mange lækre farver som MP Denmark kan levere. Det er super flotte og farverige strømper der kan få solen til at skinde selv på en grå aprildag med en kold vind fra øst.

Du finder alle forårs farver, grønne, gule og søde lilla strømper med masser af glitter og glimmer, der kommer til at glimte om kap med forårssolen.

Forår er også klassikere

Der bliver kørt forårsklassikere i Belgien, Frankring og Italien. Ja, det er den tid hvor cyklerne igen kommer frem fra vinterens pause og billederne vælter frem på TV. Det er tiden, hvor vi igen kan følge landvejens helte kæmpe mod brosten, vind og vejr.

Skal du selv ud og prøve kræfter med landevejen, så vil vi klart anbefale at du trækker bambus over fødderne. Det er en super behagelig fornemmelsen at køre med bambus strømper. De har en lang række af fordele du som cyklerytter vil nyde godt af.

Lækre tights

str. 42-44- Strømperbukser i str. 42-44Foråret kalder også kjolerne frem, men sommer er det ikke endnu. Så det er tiden til at finde de lækre tights og nylonstrømper frem fra skufferne.
Det er også på denne tid af året hvor der kommer en masse spændende nyheder, og lækre designs. Vi gør altid en indsats for at følge foråret til dørs og finder de lækre designs frem …

Vi elsker foråret – velkommen, du har været savnet !


Loading...