Strømper er altid en god gave. Derfor falder strømper altid i god jord

Strømper er altid en god gave

Vil du give strømper i gave til jul så finder du løsningen i vores afdelingen her på webshoppen med gavepakker.

Strømper i gave
bambus strømper i julegaveVi har lave nogle gode og let tilgængelig pakker med strømper. Du finder pakker der sat sammen til både mænd og kvinder. Strømper i julegave kan bestemt glæde, særligt hvis du giver strømper der lavet af bambusfibre.

Hvis den der skal have strømperne ikke har prøvet at have bambus strømper på fødderne før, vil få en fantastisk oplevelse. Bambus strømper føles som silke på fødderne og er lækre bløde og holder fødderne i en behagelige temperatur selv i lukkede sko. Der er flere årsager til dette, her er de vigtigste nævnt;

– de suger op til 50% mere fugt end bomuldstrømper
– de er antibakterielle fra naturens hånd
– de holder farven længere

Strømper og chokolade
Nu er det ikke sikkert at en blød pakke alene giver bonus, ved første øjekast. Derfor har vi på Sokkeposten givet dig en mulighed for at vi pakker en plade chokolade med ned i pakken. Så er der lidt til ganen og fødderne.

Pakker til hende
Vi har også lavet nogle pakker til hende. Her finder du den lille ekstra julegave, som du kan ligge under træet eller på hovedpuden.

Her er der naturligvis også en mulighed for at finde en plade chokolade som du kan ligge ved.

Jagten på de rigtige strømper
Der er mange muligheder for strømper, og de findes i næste alle afskygninger. Vi har på sokkeposten lave en siden, hvor du let kan finde videre fra. Her finder du alle væres bambus strømper listet op, og der er genveje til både herre og dame strømper.
Du finder hele udvalget her

Loading...