strømper til hele familien - Sokkeposten.dk

Vi har nu strømper til hele familien” udtaler Jacob Blæsbjerg og forsætter “Det har fra starten været en tanken at man let skal kunne købe strømper til hele familien et sted, let og enkelt og vi næste i mål nu“.

Strømper til hele familien, samlet ét sted

Børnestrømper

strømper til børn - sokkeposten
Vi har netop udvidet vores sortiment af børnestrømper, og dermed mangler vi faktisk kun strømper til de hel yngste i familien. Hele vores udvalg af børnestrømper findes let under dette punkt: Børnestrømper

Strømper til hende

strømper til hende - sokkeposten

For at kunne servicere hele familien med strømper, er det afgørende at der er de strømper som fruen i huset bruger. Vi har et solidt udvalg af nylonstrømper, og strømper til hende der gerne vil være lidt mere udfordrende i sit udtryk. Alle vores nylonstrømper findes under: Nylonstrømper

Klassiske strømper høre sig til
Det er klart, at der skal være en udvalg i klassiske strømper til både hende og ham for at vi har strømper til hele familien. Herunder høre naturligt bomuldsstrømper og bambus strømper i de størrelser der passer fra 37 – 47. Ikke kun sorte strømper, men også farvede strømper til både hende og til ham.

Se udvalget her: (Klik på den størrelse du leder efter og se vores udvalg.)
35    36    37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47

Fritiden kræver også strømper
Det er svært at undgå at have strømper til hele familien, uden at have strømper til det mere aktive liv. På SokkePosten.dk finder du strømper til cykle/spinning og ikke mindst varme strømper til udelivet – Masser af uldsokker.

Hyggestrømper høre til strømper til hele familien
Hyggesokker og hyggekakao med friske bollerDet er jo super hyggeligt når det kommer til at sidder med sin kakao eller te og bare nyde at være til, … Vi har fundet en række af lækre bløde hyggestrømper i kaninuld. Find vores udvalg lige her.

Loading...