Strømper til hverdag - SokkePosten.dk

Man tænker nok ikke så meget over det – men næsten hverdag tager man strømper på fødderne. Strømperne er bare en del af hverdagen som man ikke nødvendigvis tænker så meget over – strømper til hverdag er der bare …

Tænk på dine fødder det er dem der bære dig rundt

strømper til hverdag, husk dine fødderFødderne er ikke kun nogle der skal puttes i dine sko og så er det slut med det. Det er dine fødder der skal bære rundt på dig hele dagen. Derfor har vi på SokkePosten.dk, som et bærende element i hele vores udvalg søgt efter at give dine fødder de bedste arbejdsbetingelser muligt når det kommer til at putte strømper på fødderne.

Bambus strømper er at fortrække …
Strømper lavet med bambusfibre er tæt på at være idealt når det kommer til godt slidstærke strømper til hverdagsbrug” udtaler Jacob Blæsbjerg og slutter af “høj komfort, bløde og fugt absorberede, fødderne har det godt i bambus strømper“.

  • Bambusfibre har en antibakteriel egenskab, der hindre at bakterierne vækster strømperne. Det betyder, at du oplever mindre sure tæer og den generede lugt bliver mindre. Strømperne holder denne egenskab vask efter vask. Japanske forsøg har vist at effekten ikke aftager efter 50 vaske.
  • Bambusfibre holder længere på farven, da fibrene fra naturen tager lange bedre imod farve end bomuldsfibre
  • Bambus strømper har en række af egenskaber der stammer fra naturen. Bambusfibre har en kort nævnt følgende egenskaber;
  • Bambusfibre er lettere end bomuldsfibre,
  • Bambusfibre kan absorbere op til 50% mere fugt end bomuldsstrømper

 
Strømper omkrign dine fødder
Husk at de er dine fødder der skal være i de lukkede sko hele dagen. Giv dem de bedste arbejdsbetingelser med bambus strømper. Du vil bestemt ikke fortryde det.

Se hele udvalg af lækre strømper med bambusfibre her.


Loading...