Strømper til mænd - SokkePosten.dk

Strømper til mænd

Hvordan skal strømper til mænd være for de er til mænd. Det er et spørgsmål vi har stillet vores kunder på SokkePosten.dk – Desværre har der ikke været så mange der ville svare på spørgsmålet, men der er dog en tendens der peger i renting af nogle svar.

Strømper til mænd, det skal være let

Ser vi på de svar der er kommet fra de mænd der har besvaret er det tydeligt, at det skal være enkelt at have med at gøre. Når det kommer til strømper til mænd, skal det gerne være sådan at det ikke er svært at finde et par efter de er vasket. Det skal gerne være sådan at de alle sammen er ens og bare ligger i sokkeskuffen og venter på at komme på fødderne.

Strømperne skal være helt sorte i farven, de må ikke være halv grå eller forvasket, og de skal have en høj komfort og være behagelige i lukkede sko en hel dag. Så er det en rigtig strømper til mænd.

Om strømper til mænd

Jacob Blæsbjerg – Om strømper til mænd

Dette kommer ikke bag på os på SokkePosten.dk
Der er som sådan ikke noget nyt i disse ønsker” udtaler Jacob Blæsbjerg indehaver af SokkePosten og fortsætter “Det viser vores kunder os hver eneste dag. Den mest fortrukne strømpe blandt kunder er vores sorte bambus strømper” og Jacob Blæsbjerg slutter af “En sort bambus strømpe opfylder alle de ønsker som mænd har til deres strømper

Kvinder svare anderledes
Når vi ser på de besvarelser der kommet på spørgsmålet om hvad strømper til mænd er, svare kvinderen noget anderledes end mænd på dette spørgsmål. Kvinderen vil giver delvist medhold i at sorte strømper til mænd er et ok valg. Men der er en overvægt, der savner farver på strømperne til mænd. De ser gerne at herren tager nogle strømper på fødderne der har mere spræl og farve.

Find vores udvalg af Strømper til mænd her

Loading...