Pigestrømper, de sødeste pigestrømper - Find dem her.
Strømper til piger. Søde tights og glimmer strømper til piger

Søde tights og glimmer strømper til piger

De sødeste pigestrømper

Her finder du vores udvalg af strømper til piger. Vi har et udvalg der baseret på at det skal være tale om søde strømper der har en god kvalitet. Vi har i vores udvalg gået efter at få dækket behovet ind for både strømper med farver og dem der er klassiske sorte. Fælles for dem alle er at de er testet sammen med vores egne børn.

Tights og glimmer strømper

Du finder også et fint udvalg af tights til piger og et fint udvalg af glimmer strømper til piger. De er alle fra danske MP, og holder en meget høj kvalitet. De kommer i størrelser fra 22 til 36.

De holder det de lover
Børn er hårde ved deres strømper, og det er piger også. Vores udvalg af strømper til piger finder du strømper der holder til den hverdag, de bliver udsat for, også når legen forgår uden sko på.

Herunder finder du vores udvalg.

Rigtig søde glimmer strømper fra MP

Der skal glitter og glimmer til når det er pigerne der skal have strømper. Her er et godt udvalg af rigtig søde glimmer strømper til fødder fra str. 22 og i nogle tilfælde helt op til 42. De er i et super god kvalitet fra det danske mærke der er kendt for den høj kvalitet i deres strømper.  

Rigtig søde tights til piger fra MP

Vi har valgt nogle de sødeste, og mest praktiske strømpebukser og tights ud til piger. Du finder dem her i vores udvalg. Der er størrelser fra 60 til 120.

Lækre og praktiske bambus strømper fra iZ Sock

Bambus giver en masse fordele, som gør dem meget komfortable at have på. Når først pigerne har prøvet at have strømper på der er lavet af bambus er det svær at få dem i et par strømper lavet af andet. Ved mindre det da er glimmer strømperne der trækker. 
Fordelene ved det farvet hæl og tå, er indlysende. Det er lettere at danne par. Alle i familien kan få deres “egen” farve og så er det en leg at finde par når de kommer retur fra vaskemaskinen. 

Loading...