Strømper til sommeren og træningen - Se mere på SokkePosten

Ankelstrømperne er strømper til sommeren

Ankelstrømper er strømper til sommerenDet er ikke til at undvære, bambusfibre i strømperne når det kommer til at træning, sol og sommmer. Vi har selv teste ankelstrømperne fra iZ Sock, og de lever bestemt op til at de krav man kan have til en let strømpe til et varm sommerdag.

Lækker kvalitet
Det er en lækker kvalitet, og det her vil jeg fremhæve den maskevævede overdel af strømpen. Det er med til at holde foden i en behagelig temperatur, og ikke mindst ventilere fødderne behaglige i fx cykelskoene, eller hvis du er mere til snekers.

Det høje indhold af bambusfibre med til at sikre at fødderne holder en godt temperatur. Dette skyldes det faktum at bambusfibre er langt bedre til at optaget fugt, end bambusfibre. Normalen har i mange år været at man har lavet strømperne af bomuldsfibre. Det har man gjort med god grund. Bomuld er behageligt mod huden og meget allergivenlig. Sagen er den af bambus kan suge op mod 50% mere fugt end bomuld, og det betyder at fugten trækkes væk fra fødderne hurtigere og ind i strømperne. Strømperne frigiver også fugten lettere og det betyder en kølende effekt for fødderne. Meget brugbar når de kommer til sommerstrømper.

Flere fordele for strømperne

Fordele ved strømperne i oversigt
– Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde (føles som silke).

Komforten i højsædet
Når det kommer til stykket handler det om komfort. Her vil jeg godt fremstille den påstand, at har man først én gang prøvet strømper med et højt indhold af bambus, så vil det være dem man anskaffer sig i fremtiden.

Nu hvor bambusfibren har fundet vejen til strømperne, er vi på SokkePosten meget sikre på at bambusfibre vil komme til at overtaget førepladsen som det fibre der bliver brugt.

Hvis du vil finde vores ankelstrømper, kan du find dem ved at klikke her

Loading...