Strømper til sommeren - Bambusstrømper er sagen se her hvorfor

Strømper til brug om sommeren

Det er ved at være tiden igen til at vi kan nyde solens varme igen. Foråret og ikke mindst sommeren står for døren, og vi glæder os alle sammen rigtig meget. Nu melder der sig nogle spørgsmål ikke mindst om sommerstrømper, hvad skal man have om fødderne i sine sommersko.

Strømper til sommer
SommerstrømperEn god strømpe til sommer, er ganske givet en strømpe der er i stand til at holde varmen og fugten væk fra fødderne. Sådan egenskaber finder man ikke i klassiske bomuldsstrømper, om de er ankelstrømer eller ikke. Det rigtige valg vil være strømper indeholdende bambusfibre. Årsagen til dette valg ligger i de egenskaber som man finder i bambusfibrene, og dermed i de tekstiler der bliver lavet af fibrene.

Fjerner hurtigt fugt og varme fra fødderne

Bambusfibre kan suge op til 50% mere fugt end bomuldfibre kan, dermed har bambusfiberen en afgørende fordel. Det at den kan optage så meget mere fugt, gør strømpen til den perfekte sommerstrømpe. Sagen er den at sammen med fugten forvinder varmen også fra fødderne. Dette skyldes relativ enkel fysik.

Varmen fra fødderne bruges til at fordampe fugten i bambusstrømpen. Når varmen bruges til at drive en fordampning afkøles foden i samme takt. Hvis en strømpe ikke kan optage fugten fra fødderne, holdes fugten om foden og dermed kan foden ikke komme af med varmen.

Andre fordele ved bambusstrømper
– Bambus strømperne indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Strømperne holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde sokker (føles som silke).

Så valget må være indlysende – Bambusstrømper.

Du finder vores udvalg af bambusstrømper her.
Rigtig god sommer 🙂Loading...