Strømper til vinter - SokkePosten.dk

Strømper til vinter er ikke nogen videnskab. “Det er blevet PIV koldt” udtaler Jacob Blæsbjerg, indehaver af SokkePosten.dk. I denne artikel fortæller Jacob Blæsbjerg hvordan han holder varmen i støvlerne i vinterkulden.

Strømper til vinter

Strømper til vinterDet bedste råd der findes er at sikre fødder hele tiden er tørre og ikke bliver fugtige i støvlerne. Det er som sådan ikke fordi der kan være huller i støvlerne, det er en forudsætning at der ikke er hul i støverne det er selv klar. Den fugt der kan ødelægge fornøjelsen i en bidende vinterkulde er den fugt der kan opstå inde fra.

Kombinatinationen af materialer giver varmen

Det er svært at lave en strømpe der har alle de egenskaber der skal til for sikre varme fødder altid” fortæller Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Her giver jeg mit bud på hvordan du altid har behagelige fødder i vinterstøvlerne“. Strømper til vinter er det som vi giver et bud på her.

Det er klart at der findes alternativet til den kombination som vi her forslår, men det er en ofte meget dyr strømpe, der oftes ikke finder anvendelse til andet end når vinteren bider hård i Danmark. Hvilket jo ikke sker så tit.

Bambus interst
Bambus strømper har en fantiastisk evne til at suge fugten fra fødderne og dermed holde kondens væk fra fødderne, sammen med evt. svedige fødder kommer af med fugten der bliver kold. Sagen er den at bambusfibre har en sugeevne der er mere 50% bedre end bomuldsfibren. Derfor vil det være at foretrække af tage en bambus strømpe inderst – gerne en fra iZ sock. Find disse her.

Angora uld yderst
Der er ingen tvivl i mit valg her” uddyber Jacob Blæsbjerg. Angora uld er er blandt de letteste naturfibre der findes. De er hule og har en fantastisk evne til at isolere. De holder ganske enkelt på varmen, og sikre at fødderne ikke bliver kolde. Det er rigtig gode strømper, når det gælder om at holde varmen selv om de ikke får hjælp fra en bambus strømpe. Men er det piv koldt, er det et fantastisk makkerpar. Find dem her

Skulle det hellere være varme strømpebukser du ser efter kan du læse lidt om dem her

Her finder du de mest solgte af vores sokker med uld:

Loading...