Bedre strømper på nettet - iZ sock på SokkePosten

Strømper fra iZ

iZ sock finder du ikke i detailhandlen, men kun i webshops. Der er kun en grund til dette og det skyldes at omkostningerne ved st drive en webshop er mindre en en butik. Derved kan prisen på strømperne fra iZ sock holdes på et lavt niveau frem for i butikker hvor prisen ville ligge 25% til 30% højre.

Strømper af bambus og bomuld

strømperiz sock er “socks in balance” – bag dette slogan ligger der en filosofi om at lave strømper der holder til hverdagens brug, og som der samtidig er meget behagelige at have om fødderne. “Vi har på sokkeposten.dk et stadig større udvalg af strømperne fra iZ” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “strømperne, om det ankel, hverdags eller uldstrømperne er iZ et godt valg”.

Bomuldsstrømper i høj kvalitet

Det er med bomuldsstrømper som med så mange andre produkter man tager for givet. En kop kaffe er vel en kop kaffe – lige som en par bomuldsstrømper er et par bomuldsstrømper? Nej, der afgjort forskel på kaffe, lige som der er forskel på strømper. Strømperne fra iZ sock er lavet af kæmmet bomuld der har en høj renhed og består af kortere fibre der sikre at strømperne føles meget bløde om fødderne. Samtidig er den kæmmet bomuld en garanti for at tekstilen er mere holdbar og tåler hverdagens slid. iZ sock med kæmmet bomuld er et godt, rigtig godt valg når det kommer til strømper.

Bambus strømper – det nye sorte
Vi sælger 10 par bambus strømper for hver gang vi sælger et pr bomuldsstrømper” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Det er mange grunde til at strømper med bambus vinder mere og mere frem. Der mange egenskaber der kan fremhæves. Dog skal vi inde vi bliver for begejstret huske at strømpen der udgiver sig for at være en bambus strømpe indeholder mindst 70% bambusfibre. iZ sock har 80% i deres serie som vi har på SokkePosten.dk.

Der er to afgørende egenskaber: for det første har de en antibakterie egenskab der gør at at de fødder bliver mindre sure. Den anden egenskab er at de kan suge op til 50% mere fugt, end bomuldsfibre kan. Disse to egenskaber gør strømpe unik og giver brugerne en stor komfort.

Find hele vores udvalg af strømper her …

Loading...