Tænd et lys i mørket for hjernebarnet.dk - SokkePosten

Vi er glade for at kunne hjælpe til hos en forening vi har stor respekt for: hjernebarnet.dk

lys i mørket Foreningen Hjernebarnet, stiftet i april 2003, er etableret af forældre til hjerneskadede børn. I Hjernebarnet har de det til fælles at de selv tager aktivt del i træningen af deres skadede børn. Læs mer om foreningen her

Det er en stor glæde at kunne hjælpe andre” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Vi vil gerne gennem SokkePosten.dk give én krone per solgt par i hele januar 2016 til forenings virke“.

Én krone per par vi sælger i januar 2016

Vi giver i hele januar 1,- per par til foreningen Hjernebarn.dk

Derfor hjælper vi andre, …
Det er med stor respekt for foreningen vi på SokkePosten.dk vælger at bakke op om Hjernebarnet.dk i januar 2016. Vi har ganske vist støttet op om Hjernebarnet.dk før, men det skal ikke betyde at vi ikke kan gøre det igen. Vi støtter naturligvis op om Danske Hospitals Klovne også i januar, som vi altid gør det.

Det at kunne hjælpe gør os stolte
Der er ingen tvivl om at det gør en forskel for os at kunne hjælpe” Uddyber Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Når skal pakkes på lageret, når vi sender vores mails ud til vores kunder, når vi arbejder med vores leverandører, er noget af det der driver værket, det at vi kan give noget videre til formål hvor der er brug for resourcer“.

SokkePosten.dk er et projekt, der stille og roligt vokser hele tiden og det er vi stolet af og glade for. Den er denne glæde vi kan give videre til der hvor der er brug for den. “Det at vi er i stand til at give noget videre forpligter” Fortæller Jacob Blæsbjerg og slutter af “Det at vi er en succes med SokkePosten.dk er ikke mindst vores kunders skyld, og vi prøver at give noget tilbage ved at støtte op om formål der passer til vores værdisæt

Loading...