Slået op d.

Tennissokker

De er klassiske, tennissokkerne – Går du med tennissokker, ja fair nok det er måske lidt 80′ men hvor tit bruger du tennisokker?

Tennissokker er altid i skuffen, hos langt de fleste!

tennissokkerTennisstrømper, om de er sorte eller hvide har ikke den store brydning, der skal ligge et par eller to i skuffen. Bomuldsstømperne der har arvet deres navn fra tennis er et must i skuffen.

Tennissokker har en berettigelsen, det er tæt på et must
Tennissokker har længe ligget i skufferne rundt omkring. Bedste husker jeg dem fra 1980’erne, hvor de kom uden på bukserne. I 1980’erne var de igennem en længere periode absolut højeste mode. Tennissokkerne har aldrig igen nået denne højde på modehimlen, men der ikke forsvundet ud i glemslen. Tennissokkerne lever i dag en mere stille tilværelse også uden for tennisbanen. De bliver ikke kun brugt til ketchersport som badminton eller squash, de finder stadig anvendelse i løbeskoene hos dem der foretrækker den lidt tykkere bomuldsstrømpe.

Tennissokker til hverdagen og weekend
Tennissokkerne finder anvendelse mange steder ikke mindst hvor der er lidt grovere sko i brug. Mennesker med håndværk eller som arbejder under forhold hvor sikkerhedssko er et krav, nyder stor glæde ved tennissokkerne stadig.

Men det er nu ikke det eneste sted de finder anvendelse. Det er hyggeligt at tøffe rundt i tennissokker hjemme, eller i weekend når gummiskoene kommer på fødderne. Tennissokker er da også behagelige i gummistøvlerne, når det ikke er uldstrømpe-vejr.

Tennissokker er og vil altid blive en allround strømpe. De finder anvendelse i mange sammenhænge og man bør ganske enkelt have nogle par liggende i sokkeskuffen.

Find vores udvalg af tennissokker herKommentarer