Test af frottestrømper fra iZ sock

Vi her testet frottestrømperne fra iz sock, og selv men måske ikke umiddelbart ser dem som værende Frottestrømper bliver men meget overrasket når de kommer på fødderne.

Klik og find dem her

Frottestrømper, varme, bløde og behagelige

frotte strømper - iz sortDa vi fik strømperne hjem fra iZ sock måtte vi straks pakke dem ud, da vi havde glædet os til at se nærmere på dem og ikke mindst få dem testet på fødderne.

Umiddelbart lignede de ikke frotte strømper som jeg ellers kendte dem, med et vamset ydre men det vise sig hurtig at være en stor fordel. Strømperne føles tykkere end normale strømper men uden være tunge af føle på. Frottestrømperne kom på fødderne, og straks tåspidserne kom ned i strømperne kunne jeg fornemme at der er tale om en strømpe der ikke kun ville være en behagelig oplevelsen inden døre men de måske prøves i støvlerne i en tur i skoven.

Hyggestrømper

Det er lækkert når det er lidt fodkoldt at tøffe rundt i de bløde og varme frottestrømper fra iZ sock. De holder fødderne dejligt varme, selv om der ikke er varme i gulvet i villaen ville jeg ikke komme til at fryse fødderne. Det var en skøn oplevelse, og at sidde der med sin bærbare i sofaen var skønt. Ingen kolde tæer bare råhygge veltilpas.

Ud i skoven
Jeg måtte prøve om de kunne stå distancen af en god går tur i gummistøvlerne. Ud i skoven det gik med vores lille hund, Blixen. Vejret var ikke lige frem med os på vores vandring, men mine fødder havde det behageligt. Strømperne gav et varmt og beskyttende lag for mine fødder mod gummistøvlen og ikke mindst det meget kolde og våde vejr. Strømperne føles behagelige i støvlerne og blev form siddende på om anklen uden at glide ned eller genere på nogen måde.

Inden trykmærker og stor komfort
Der er ingen tvivl om at frottestrmperne fra iZ kan hold en lang arbejdsdag i et pr sikkerhedssko. Lige så lidt er der tvivl om at de kan bruges af folk der ikke kan have noget om fødderne der stammer og efter lader trykmærker. Det er skønne strømper der holde alt det de liver og mere til.

Ingen generende syning, ingen generende elastik.

Vi giver vores bedste anbefaling med på vejen, og vi er meget glade for kunne tilbyde iZ frottestrømper i vores webshop på SokkePosten.dk

Loading...