Slået op d.

Test af frottestrømper fra iZ sock

Vi her testet frottestrømperne fra iz sock, og selv men måske ikke umiddelbart ser dem som værende Frottestrømper bliver men meget overrasket når de kommer på fødderne.

Klik og find dem her

Frottestrømper, varme, bløde og behagelige

frotte strømper - iz sortDa vi fik strømperne hjem fra iZ sock måtte vi straks pakke dem ud, da vi havde glædet os til at se nærmere på dem og ikke mindst få dem testet på fødderne.

Umiddelbart lignede de ikke frotte strømper som jeg ellers kendte dem, med et vamset ydre men det vise sig hurtig at være en stor fordel. Strømperne føles tykkere end normale strømper men uden være tunge af føle på. Frottestrømperne kom på fødderne, og straks tåspidserne kom ned i strømperne kunne jeg fornemme at der er tale om en strømpe der ikke kun ville være en behagelig oplevelsen inden døre men de måske prøves i støvlerne i en tur i skoven.

Hyggestrømper

Det er lækkert når det er lidt fodkoldt at tøffe rundt i de bløde og varme frottestrømper fra iZ sock. De holder fødderne dejligt varme, selv om der ikke er varme i gulvet i villaen ville jeg ikke komme til at fryse fødderne. Det var en skøn oplevelse, og at sidde der med sin bærbare i sofaen var skønt. Ingen kolde tæer bare råhygge veltilpas.

Ud i skoven
Jeg måtte prøve om de kunne stå distancen af en god går tur i gummistøvlerne. Ud i skoven det gik med vores lille hund, Blixen. Vejret var ikke lige frem med os på vores vandring, men mine fødder havde det behageligt. Strømperne gav et varmt og beskyttende lag for mine fødder mod gummistøvlen og ikke mindst det meget kolde og våde vejr. Strømperne føles behagelige i støvlerne og blev form siddende på om anklen uden at glide ned eller genere på nogen måde.

Inden trykmærker og stor komfort
Der er ingen tvivl om at frottestrmperne fra iZ kan hold en lang arbejdsdag i et pr sikkerhedssko. Lige så lidt er der tvivl om at de kan bruges af folk der ikke kan have noget om fødderne der stammer og efter lader trykmærker. Det er skønne strømper der holde alt det de liver og mere til.

Ingen generende syning, ingen generende elastik.

Vi giver vores bedste anbefaling med på vejen, og vi er meget glade for kunne tilbyde iZ frottestrømper i vores webshop på SokkePosten.dk

Slået op d.

Dejlige strømper

Det er ikke til at undvære længere i skoene, strømperne. Kulden er tilbage og nu er det tiden igen at finde strømperne frem. Find hele vores udvalg i gode strømper her …

Bedst i test, SokkePosten.dk, strømper med posten

Susanne har været forbi vores webshop SokkePosten.dk og du kan læse hele hendes anmeldelse her

Vi gør det vi kan på Sokkeposten.dk for at finde dejlige strømper til en fair pris, og når jeg læser blogge er det ikke overraskelsen at vores lave priser bliver nævnt” udtaler Jacob Blæsbjerg.

Vi vil meget gerne på SokkePosten.dk levere de dejligste strømper vi kan til en god pris. Det kan ind i mellem opfattes som om at vores kvalitet måske set i forhold til prisen misforståes. “Når vi sætter nylonstrømper op til en pris på 39,- for et par kan det hurtig virke for billigt til at være sandt” kommentere Jacob blæsbjerg. Men som Bloggeren konstanter er kvaliteten god og det er nogle dejlige strømper som du som kunde kan finde på SokkePosten.dk.

Bambus strømper
Her er et uddrag af bloggen …
Ankelstrømper bambus - iZ sock“Af ‘almindelige strømper’ prøvede jeg et par ankelsokker og da jeg har god erfaring med bambusstrømper, så skulle det jo være dem med bambusfibre. De kan optage 50% mere fugt end almindelige bomuldsstrømper, de er antibakterielle og modvirker således sure tæer. Og så synes jeg bare, at de er super bløde! Jeg prøvede bambus ankelstrømperne fra iZ socks, der indeholder 80% bambus og jeg er meget positiv over deres egenskab til hhv. at varme eller køle afhængig af ens fødders temperatur, samtidig med at de er tynde og behagelige at have på en hel dag.

Nylonstrømper – Lace
Citat fra bloggen …
Derudover blev det også til nogle fine nylonstrømper – 2 forskellige par. Det ene par er disse fine stay up nylonstrømper med en bred sort blondekant, som klart er min fortrukne model til festlig brug. De er dejligt lette i materialet og ganske behagelige at have på. Jeg har brugt dem 1 aften og de er stadig helt intakte og virker bestemt heller ikke til at være den billige kvalitet, der nemt rives itu. På trods af det så koster de kun 39 kr.!

Lidt mere festlige strømper til hende
Vi har på sokkeposten og strømper der til lidt mere festlige begivenheder. Og har skriver “Best i test” om vores sorte strømper med snøre.

Citat fra bloggen …
søde knæstrømperSidst men ikke mindst så fandt disse super søde sorte kræstrømper med snørre også sin vej hjem til mig og det var simpelthen Love at first sight. Som de viser det inde på hjemmesiden, så ser de virkelig fine ud, om man vender dem den ene eller den anden vej – med snørren foran eller med snørren bagpå. De er tykkere i kvaliteten, end jeg havde forventet og det er bestemt kun et plus og så synes jeg absolut ikke, at de er ‘for frække’ til daglig brug. Her til efteråret bliver det meget in med ‘lace up’ bluser, som man allerede kan se butikkerne bugne af og hvis man er til den trend, så er disse strømper jo alletiders til lige at tage den modetendens et skridt videre. Jeg skal i hvertfald ud og have mig sådan en lace up bluse (bluse med snørre i halsudskæringen – Gina Tricot har nogle virkelig flotte) og så prøve dem af sammen med disse strømper og et pencilskirt i skind.

Find hele vores udvalg i gode strømper her …

Slået op d.

Hvad er fordelen ved at lave strømper af bambusfibre?

Der er mange fordele ved bambusfibre, og det er disse vi vil kommer ind over i denne artikel.

Sådan fremstiller man bambus …

bambus sokkepostenTil bambusfibre anvendes bambusplanter, der er mellem 3 og 4 år gammel og vokser i et naturbeskyttet område i det sydøstlige Kina, uden nogen form for forurening.

Der er styr på produktionen af bambusfibre, da pandaen lever godt 3000km mod vest, har høst og dyrkning af disse bambusplanter ingen indvirkning på pandaens levevis. Bambusplanten er den hurtigst voksende plante i verden – under gunstige forhold vokser den op til 15 cm om dagen, uden at den behøver nogen form for pesticider. Man har observeret planter, der har vokset mere end 120cm på et døgn. Bambus frigiver dertil en masse ilt og optager 5 gange så mange drivhusgasser fra atmosfæren i sammenligning med almindelig træer.

Bambusplaten er desuden ekstrem hårdfør, kræver ingen insektdræbende midler og kan vokse næsten alle vegn. Optager ikke bakterierne Bambus indeholder stoffet “bamboo kun”, som er et antibakterielt stof, der gør bambussen modstandsdygtig overfor bakterieangreb, og det indeholder bambusfibre naturligvis også, og dermed også vores bambus strømper.

Bambus strømper holder vask efter vask …
Sorte bambus klassiskDisse antibakterielle elementer i bambusfibrene holder bakterier væk, selv efter mange gange i vaskemaskinen. Japanske undersøgelser viser at bambussen eliminerede over 70% af de bakterier stoffet blev udsat for, selv efter 50 gane vask.

Bambus strømper synes og føles renere, fordi bambus løkkerne ikke optager bakterierne. Vaske helt rent ved lave temperaturer da bambus strømperne kan vaskes ved max. 60 grader. Men med moderne vaskemidler er det intet problem at vaske helt rent ved lave temperaturer. Og så er det yderligere en gevinst for miljøet, da strømforbruget er 60% lavere, når man vasker ved 30 grader i stedet for 60 grader.

Fordelene ved bambus strømper og bambusfibre er mange ….

– God Sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– Den letteste naturlige fiber i vægt.
– Indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– Blokerer ultraviolette stråler, så man mindsker risikoen for hudkræft
– Meget velegnet til personer med allergi.
– Utroligt blødt (føles som silke).
– Føles kølig og er let for huden at ånde igennem, samt giver god blodcirkulation.
– Let at stryge
– Det har stor farve holdbarhed og kræver derfor ikke så mange kemikalier ved indfavningen.

Klik her og se vores udvalg af bambus strømper

Sjov note om bambus …

KINESERNE VALGTE BAMBUSALDEREN
Man mener, at kineserne sprang stenalderen over på grund af de mange anvendelsesmuligheder, bambus giver.
Der er kun gjort få fund af stenværktøj i Kina, og derfor har nogle forskere udviklet en teori, de kalder bambus-teorien. De mener, at fordi bambus let kan bearbejdes og blive til holdbare redskaber, har behovet for stenværktøj ikke været til stede.

Kineserne har i mange hundrede år brugt bambus til knive, spyd, vandrør, byggematerialer, hytter, huse, stilladser, kurve, skåle, gulve, måtter og så videre.

I begyndelsen af 1400-tallet rejste admiral Zheng He efter ordre fra den kinesiske kejser ud i verden på opdagelse. I hans flåde var over 200 skibe, som alle havde bambusmaster og sejl af sammensatte bambusmåtter. Disse sejl var lette at reparere med medbragte ekstramåtter og vejede væsentligt mindre end tilsvarende lærredssejl.

Slået op d.

Sommerstrømper

Sol, sommmer og strømper hænger det sammen? – Svaret er, ja, det gør det bestemt! Blot man vælger strømper af den rigtige kvalitet!

Sommerstrømper holder dine føder friske i dine sneakers

Sommeren kræver sommerstrømper, og gerne footies, det er ikke sådan du ikke kan gå med bare tæer i dine sko, det er da en mulighed, men det give to gener.

– Dine sko og dine tæer kommer ikke til at dufte af roser
– Du risikere at sommerens gåtur, festival eller strandtur ender med vabler

Den ideelle sommerstrømpe betår af bambusfibre, og jo større indhold jo bedre er det, og man ønskersneaker med sommerstrømper at der skal være en strømpe af ankel eller ikke er op til smag og behag. Men intet slår bambusfibre når det kommer til komfort i sommervarmen.

Sommerstrømper – er bambus strømper
Sommerstrømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, som man kan drage nytte af hvis man generelt har meget varme fødder og gerne vil undgå sure tæer. Det der gør man for sure tæer er bakterie vækst, der trives ganske godt imellem varme, indelukkede tæer. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan luges er bakterierne der har omdannet fodsved til smørsyre.

Fodsvenden kommer naturligvis ud i sokker og strømper i et par sko, hvor temperaturen er god og fugten er høj. Det er det der vil få bakterierne til at skabe sure sokker. Bakterierne trives godt i bomuldssokker, hvorimod bambussokker har egenskaber der nedsætter denne mulighed for bakterierne at boltre sig, da de holder dine fødder mindre varme og flytter fugten væk fra fødderne.

Bambussokker er altså gode til lede varmen og fugt væk fra fødderne. Sokker og strømper med bambusfibre holder ikke på fugten, men fordeler det ud i næste lag, som her er sko mv.

Find vores bambus strømper lige her …

Slået op d.

Test: Bomuldsstrømper Vs bambus strømper

Vi havde sat os for at teste iZ sock mod bomuld strømper i sammen prisklasse og resultatet kom lidt bag på os … Farven, helt sorte strømper.

Klassisk bomuldsstrømper
De var behagelige at have på fødderne. De lavede ikke trykmærker og havde ikke ubehagelig samlinger eller syninger. Gode strømper og med en rigtig god komfort. Der er ikke så meget mere at sige om bomuldsstrømper der med 80% bomuld, 18% polyester og 2% elestan også viste sig at være slidstærke og kunne holde til hverdagens brug.

iZ sock, klassisk sort herrestrømpe
Det ville være helt fair at citere afsnittet herover, bambus strømperne viste sig at være meget behagelige at have på fødderne, og men kan gentage at de ikke havde ubehagelige syninger eller samlinger. De lavede ikke trykmærker og havde en rigtig god komfort. Bambus strømperne der har 80% bambus, 15% polyester, 5% spandex, viste sig at have egenskaber hvor bomuldsstrømpen ikke kunne følge med.

Bambus strømper meget behagelige selv i lukkede sko
Der er mange fordele ved bambus strømper, og jeg oplevede dem alle i min test. Den umiddelbare, er at man ikke får så varme fødder og dermed mindre sure tæer i strømperne end ved at bruge bomuldsstrømper. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed fjerner de fugten og varmen fra fødderne. Læs om flere fordele ved bambusfibre her.

På komforten er bambus strømperne en vinder, med flere længder. Det afgørende punkt er at fødderne ikke føles varme, og at fugten forsvinder mellem tæerne. Måske ikke det mest lækre detalje, men faktum står tilbage. Mindre sure tæer og en frisk fod længere i bambus strømperne frem for bomuldsstrømperne.

Farven holder bedre på iZ sock

Bambus vs Bomuld
Bambus (th) vs Bomuld (tv)

En anden ting som der ikke var vente i testen var strømpernes even til at holde farven. Billedet her til højre viser forskellen ret tydeligt. Det er ingen tvivl om at det er bambus strømperne der holder den sorte farve længere. Der er desværre ikke noget før billede, da det næppe var ventet at der ville være så stor en forskel på strømpernes farve efter testen.

Strømperne er vaske mange gange, ikke mindst for at se hvordan bambus strømperne klarede de gentagende vask set i forhold til det antibakterielle element i bambusfibrene. Der var ingen forskel på hverken funktion eller komfort (eller farve) efter testen.

Konklusion
Bambus strømper er det nye “sort” og det er de i længere tid. Både komfort og holdbarhed i farven viste sig at være en klar vinder. Mit valg er taget; Den står på bambus strømper i fremtiden.Slået op d.

Billige strømper – er de i god kvalitet?

Er kvaliteten i orden hvis du køber billige strømper?

Vi har på sokkeposten.dk gennemført en undersøgelse ved at sprøge vores kunder og besøgende på siden omkring deres opfattelse af billige strømper og kvalitet.

Resultatet overraskede os meget” – siger Jacob blæsbjerg og forstætter, “vi er ydmyg over den flotte evaluering“. Der en klar forskel på opfattelsen hos vores kunder og de besøgende der ikke tidligere har handlet hos os på opfattelsen af kvalitet og billige strømper.

Forskel i opfattelsen
Der er en klar forskel i hvordan kunder og ikke kunder opfatter kvalitet i sammenhæng med prisen på billige strømper.

Vi spurgte til om der er en sammenhæng mellem en dårlig kvalitet og en billig strømpe. Således at hvis en strømpe er billig, er kvaliteten så tilsvarende dårligere.

Spørgsmål stillet: På en skala fra 1 til 5, hvor enig er du i at billige strømper også har en lav kvalitet. 5 hvis du er meget enig, 1 hvis du er meget uenig. 3, hvis ikke mener at der er en sammenhæng.

Forskellen i opfattelsen af pris og kvalitet hos kunder og besøgende på SokkePosten.dk
Forskellen i opfattelsen af pris og kvalitet hos kunder og besøgende på SokkePosten.dk

Gennemsnit er markant forskelligt
Ser vi på tallene er der en relativ stor forskel.

Besøgende giver en vurdering der har et gennemsnit på 4. Hvilket klart siger at der er en forskel til den negative side. Billige strømper er generelt dårligere i kvaliteten.

Kunder hos SokkePosten.dk giver i gennemsnit 1,549. Hvilket siger, at ikke er noget sammenhæng mellem pris og kvalitet til den negative side. Så selv om strømper er billige er kvaliteten ikke dårligere.

Vi er glade for resultetet
“Vi er glade for resultatet” understreger Jacob Blæsbjerg. Resultatet peger i retning af vores billige strømper holder en god kvalitet, da vores kunder der handler på SokkePosten.dk har en anden opfattelse end de besøgende der endnu ikke har handlet på hos os.

Slået op d.

Test af knæstrømper

Hvide knæstrømper og tur i byen

Lækker hvid nylonstrømpeVi kender det alle sammen godt, der smutter en maske i knæstrømperne bedst som man skal du af døren. Det er MEGA nederen. Så er det ind i skabet, finde nogle nye. Her ender det så med at man bliver nød til at skifte til et anden outfit, da knæstrømperne i skabet ikke passer til det man har taget på …

Der måtte findes andre og bedre knæstrømper der ikke lignede fodboldstrømper på afveje …. Jeg har ledt en del efter nylonstrømper, og prøvet endnu flere. Så jeg var spændt da Jacob fra #Sokkeposten kontaktede mig for at jeg skulle testet deres nye knæstrømper i polyester.

Da de kom med posten, synes jeg pakken så lidt lille ud, og da jeg åbnede pakken fandt jeg to par knæstrømper. Et par i hvid og et par i sort. De var ganske fine, selv om de fyldte meget. Jeg måtte straks prøve dem på.

Farven er klar og tydelig
Farven på knæstrømperne fra #sokkeposten er bestemt ikke ringe, de er gode og skarpe selv om jeg trækker strømperne over knæet. Strømperne er meget elastiske og sidder godt på mine ben. Jeg besluttede, at beholde dem på resten af dagen.

Bytur og regnvejr
Endelig lørdag – toppen, jeg skulle ud med tøzerne og glædede mig til at komme ud. Der var gået alt for lang tid. Jeg ville være lidt … Udfordrende så jeg tog en nederdel på der gik Drik med tøzernetil lige over knæene og trak mine hvide knæstrømper på. Det så godt ud, i de højhælede sorte og så ellers afsted.

Efter en god gang drinks skulle vi i byen. Det var begyndt at regne, men afsted det gik. Nu skete det så … En eller anden kegle …. Skulle lige træde i en mudderpøl og det sprøjtede jo så på mine ben …. suk! Well de højehæle var ikke ramt men knæstrømperne var blevet godt plettet … Ud på toilettet, lidt vand på et stykke papir og så ellers tørre det af knæstrømperne. Toppen – intet at se … Resten af aftenen fortaber sig lidt ( ingen detaljer her men det var noget med vodka og danskvand …)

Det var en toppen aften og strømperne bestod testen – tak til #sokkeposten 🙂

Når ja en karakter. Normalt ville jeg give dem 4 ud af 5 stjerner, da jeg troede de ville koste omkring de 40,- men for en pris på 27-, er det et klart 5 ud af 5.

Vil du også være tester?
Så send en mail til : test@sokkeposten.dk

Se hele vores udvalg af nylonstrømper lige her …

Slået op d.

Negleklipper, strømpens bedste ven

Lad os starte med en negleklipper
3-i-1 negleklipperDer mange årsager til at strømper og sokker kan gå i stykker, men der ingen grund til at vi ikke passer på dem vi har. Vi vil her på #sokkeposten komme med en række af artikler der vil hjælpe dig til at få mere ud af dine strømper, om det er nylonstrømper, bambus strømper eller blot dine klassiske bomuldssokker.

Start med dine tæer
Der er naturligvis mange forskellige faktorer der spiller ind når det handler om at få det meste ud af sine strømper. Her vil vi starte med dit yderste punkt, noget så enkelt som dine tånegle.

Hvis du oplever at dine strømper har det med at få huller i spidsen først, er det ganske givet fordi at du har negle på dine tæer, der har skarpe kanter eller ganske enkelt er for lange. Der er ikke noget der slider på dine strømper som negle der er for lange, eller har en skarp kant eller er flosset i kanten.

Brug den rigtige negleklipper
negleklipperen er strømpen bedste venDet er en del mennesker der har tykke negle på tæerne, og særlig på storeåen kan det være en opgave at klippe negle. Det ender med at de bliver klippet med en neglesaks, og den er ganske enkelt ikke kraftig nok til at klippe neglene.

Resultatet er ofte at neglen bliver klippet skævt af, eller i flader om man vil, og man får en skarp kant på neglen. Er der noget hverken dine strømper eller sko ikke kan li’ ernegleklipper bruges det en skarp eller flosse negl. Dertil kommer at neglen er blevet svækket og tynd i kanten og dermed kan de let flække og skabe en irriterende kant der hænger i strømperne og trække trådende ud, eller få dine nylonstrømper til løbe.

Vi har fundet en negleklipper der magter det
Vi har været en del forskellige negleklippere igennem, og har fundet en negleklipper til dig der har lidt tykke negle. Du finder den under vores Accessories

Slået op d.

Test af uldsokker sammen med Egon

Vi har fået helt nye tykke uldsokker hjem, og de måtte testes. Det har ikke rigtig været vinter i Danmark endnu, men så kom Egon forbi og det gav os muligheden for at lade uldsokker bestå deres prøve.

Afsted til Rømø for at teste uldsokker

Turen gik vest over mod Rømø, og resultatet var ikke skuffende. Vesterhavet var lagt oppe på Danmarks bredeste strand ved Lakolk, og skumtoppene stod flot mod en truende mørk himmel, nu skulle der vandres. Bilen blev parkeret i sikker afstand til stranden, regntøj og vinterjakke blev påført, sammen med varm hue og halstørklædet. Knapt var vi komme fri af parkeringspladsen før vinden piskede os i ansigterne, sammen med en blanding af hagl og slud, jo den perfekt test var foran os.

 

Stranden var blevet kort, meget kortEgon men ingen strand
Vandet havde presset sig langt op på stranden, så den dannede en kæmpe vandpyt på 5 cm dybde. Stranden var i praksis oversvømmet. Lang ude slog bølgerne ind over kysten, og senatiet var med alt sin voldsomhed et smukt skue. Vi skulle tættere på bølgerne.
Turen gik frem mod vandet, vores fødder blev lige præcist dækket af det kolde havvand der havde trængt sig op på stranden. Fremad det gik.

Ingen kolde tæer
vinterstøvler til uldsokketestenVores ansigter frøs og kinderne blev mere end bare røde i den kraftige vind der førte hagl og slud med sig. Mine vinter-ankelstøvler var ikke forberedt på det lag vand der havde lagt sig over stranden og fugten trængte langsomt ind i støvlerne. Men alle ved, at hvis de sokker man har om fødderne er af rigtig uld, så vil de blot tage fugten til sig og fødder vil kunne varme fugten op. Spændende var det et par km fra bilen, at konstatere at støvlerne ikke kunne holde vandet ude længere.

Uldsokkerne varmede mine fødder
Da “vandkanten” var nået eller rettere så tæt på man nu kunne komme uden at vandet ville find vej ned i støvlerne oven fra, brød solen frem gennem skyerne og scenariet åbnede sig for os. Havet der var i vildt oprør, vinden der tudede om ørene… Men mine tæer der bare hygge sig i de varme og meget behagelige uldsokker. “Så længe du har varme fødder fryser du ikke“, sagde min far altid. “Uldsokker er et must i koldt vådt vejr” fortsatte han altid. Faktum står tilbage fra denne meget live test af vores nye uldsokker: “med de her uldsokker om fødderne kommer jeg i alle fald ikke til få kolde tæer“.

Fantastisk test af uldsokker på Rømø
Det var en flot tur til Rømø, hvor vi så at naturen i Danmark, Egon eller ej, er smuk og storslået.

Vi giver uldsokkerne 5 stjerner.

Se hele vores udvalg af uldsokker her