Test af knæstrømper på byturen - Sokkeposten.dk

Hvide knæstrømper og tur i byen

Lækker hvid nylonstrømpeVi kender det alle sammen godt, der smutter en maske i knæstrømperne bedst som man skal du af døren. Det er MEGA nederen. Så er det ind i skabet, finde nogle nye. Her ender det så med at man bliver nød til at skifte til et anden outfit, da knæstrømperne i skabet ikke passer til det man har taget på …

Der måtte findes andre og bedre knæstrømper der ikke lignede fodboldstrømper på afveje …. Jeg har ledt en del efter nylonstrømper, og prøvet endnu flere. Så jeg var spændt da Jacob fra #Sokkeposten kontaktede mig for at jeg skulle testet deres nye knæstrømper i polyester.

Da de kom med posten, synes jeg pakken så lidt lille ud, og da jeg åbnede pakken fandt jeg to par knæstrømper. Et par i hvid og et par i sort. De var ganske fine, selv om de fyldte meget. Jeg måtte straks prøve dem på.

Farven er klar og tydelig
Farven på knæstrømperne fra #sokkeposten er bestemt ikke ringe, de er gode og skarpe selv om jeg trækker strømperne over knæet. Strømperne er meget elastiske og sidder godt på mine ben. Jeg besluttede, at beholde dem på resten af dagen.

Bytur og regnvejr
Endelig lørdag – toppen, jeg skulle ud med tøzerne og glædede mig til at komme ud. Der var gået alt for lang tid. Jeg ville være lidt … Udfordrende så jeg tog en nederdel på der gik Drik med tøzernetil lige over knæene og trak mine hvide knæstrømper på. Det så godt ud, i de højhælede sorte og så ellers afsted.

Efter en god gang drinks skulle vi i byen. Det var begyndt at regne, men afsted det gik. Nu skete det så … En eller anden kegle …. Skulle lige træde i en mudderpøl og det sprøjtede jo så på mine ben …. suk! Well de højehæle var ikke ramt men knæstrømperne var blevet godt plettet … Ud på toilettet, lidt vand på et stykke papir og så ellers tørre det af knæstrømperne. Toppen – intet at se … Resten af aftenen fortaber sig lidt ( ingen detaljer her men det var noget med vodka og danskvand …)

Det var en toppen aften og strømperne bestod testen – tak til #sokkeposten 🙂

Når ja en karakter. Normalt ville jeg give dem 4 ud af 5 stjerner, da jeg troede de ville koste omkring de 40,- men for en pris på 27-, er det et klart 5 ud af 5.

Vil du også være tester?
Så send en mail til : test@sokkeposten.dk

Se hele vores udvalg af nylonstrømper lige her …


Loading...