Tilbud på strømper - SokkePosten

Det er let at gribe i kasse med tilbud på strømper, henne i supermarkedet eller hvor man nu handler“udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “men skal lige huske på hvad det er man kommer i kurven“.

Tilbud på strømper er ikke altid gode tilbud.

Der sker ofte det at man finder 5 eller 10 par strømper på tilbud i det lokale stormagasin eller i supermarkedet. Det er ofte sådan, at der bliver købt ind til at lave gode tilbud. De strømper der bliver købt ind kan være anden sortering, og det er lidt ærligt. Du skal også være opmærksom på kvaliteten af strømperne. Det er ofte sådan det du betaler er det du får.

strømper på tilbud

Jacob Blæsbjerg – Om tilbud på strømper.

Vi køber stort ind fordi vores kunder give os muligheden” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Den rabat vi får giver vi gerne videre til de af vores kunder der også køber 5 eller flere par af sammen strømpe på en gang“.

 

 

 

Tilbud på strømper – altid samme kvalitet
Det er en hjørnesten i en hver forretning at give kunderne det de forventer og gerne gøre den lille ekstra der gør at de kommer igen. Derfor har vi også valg på sokkeposten.dk ikke at falde for fristelsen at købe stort ind i en anden sortering og sælge det videre til en lave pris.

Den kvalitet og service du som kunde finder på SokkePosten.dk skal leve op til dine forventinger hver eneste gang.

Tilbud på strømper – altid en mængde rabat
Vores tilbud på strømper er meget ofte bygget på en mængde rabat og er de vare du ellers finder i vores shop. Der kan også være nedsatte strømper, hvor det er sidst på sæsonen og når vi skal have plads til nye vare på hylden.

Du finder altid et godt tilbud på strømper på sokkeposten.dk

Loading...