Slået op d.

Tilbud på strømper

Det er let at gribe i kasse med tilbud på strømper, henne i supermarkedet eller hvor man nu handler“udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “men skal lige huske på hvad det er man kommer i kurven“.

Tilbud på strømper er ikke altid gode tilbud.

Der sker ofte det at man finder 5 eller 10 par strømper på tilbud i det lokale stormagasin eller i supermarkedet. Det er ofte sådan, at der bliver købt ind til at lave gode tilbud. De strømper der bliver købt ind kan være anden sortering, og det er lidt ærligt. Du skal også være opmærksom på kvaliteten af strømperne. Det er ofte sådan det du betaler er det du får.

strømper på tilbud
Jacob Blæsbjerg – Om tilbud på strømper.

Vi køber stort ind fordi vores kunder give os muligheden” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Den rabat vi får giver vi gerne videre til de af vores kunder der også køber 5 eller flere par af sammen strømpe på en gang“.

 

 

 

Tilbud på strømper – altid samme kvalitet
Det er en hjørnesten i en hver forretning at give kunderne det de forventer og gerne gøre den lille ekstra der gør at de kommer igen. Derfor har vi også valg på sokkeposten.dk ikke at falde for fristelsen at købe stort ind i en anden sortering og sælge det videre til en lave pris.

Den kvalitet og service du som kunde finder på SokkePosten.dk skal leve op til dine forventinger hver eneste gang.

Tilbud på strømper – altid en mængde rabat
Vores tilbud på strømper er meget ofte bygget på en mængde rabat og er de vare du ellers finder i vores shop. Der kan også være nedsatte strømper, hvor det er sidst på sæsonen og når vi skal have plads til nye vare på hylden.

Du finder altid et godt tilbud på strømper på sokkeposten.dk

Slået op d.

Test: Bomuldsstrømper Vs bambus strømper

Vi havde sat os for at teste iZ sock mod bomuld strømper i sammen prisklasse og resultatet kom lidt bag på os … Farven, helt sorte strømper.

Klassisk bomuldsstrømper
De var behagelige at have på fødderne. De lavede ikke trykmærker og havde ikke ubehagelig samlinger eller syninger. Gode strømper og med en rigtig god komfort. Der er ikke så meget mere at sige om bomuldsstrømper der med 80% bomuld, 18% polyester og 2% elestan også viste sig at være slidstærke og kunne holde til hverdagens brug.

iZ sock, klassisk sort herrestrømpe
Det ville være helt fair at citere afsnittet herover, bambus strømperne viste sig at være meget behagelige at have på fødderne, og men kan gentage at de ikke havde ubehagelige syninger eller samlinger. De lavede ikke trykmærker og havde en rigtig god komfort. Bambus strømperne der har 80% bambus, 15% polyester, 5% spandex, viste sig at have egenskaber hvor bomuldsstrømpen ikke kunne følge med.

Bambus strømper meget behagelige selv i lukkede sko
Der er mange fordele ved bambus strømper, og jeg oplevede dem alle i min test. Den umiddelbare, er at man ikke får så varme fødder og dermed mindre sure tæer i strømperne end ved at bruge bomuldsstrømper. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed fjerner de fugten og varmen fra fødderne. Læs om flere fordele ved bambusfibre her.

På komforten er bambus strømperne en vinder, med flere længder. Det afgørende punkt er at fødderne ikke føles varme, og at fugten forsvinder mellem tæerne. Måske ikke det mest lækre detalje, men faktum står tilbage. Mindre sure tæer og en frisk fod længere i bambus strømperne frem for bomuldsstrømperne.

Farven holder bedre på iZ sock

Bambus vs Bomuld
Bambus (th) vs Bomuld (tv)

En anden ting som der ikke var vente i testen var strømpernes even til at holde farven. Billedet her til højre viser forskellen ret tydeligt. Det er ingen tvivl om at det er bambus strømperne der holder den sorte farve længere. Der er desværre ikke noget før billede, da det næppe var ventet at der ville være så stor en forskel på strømpernes farve efter testen.

Strømperne er vaske mange gange, ikke mindst for at se hvordan bambus strømperne klarede de gentagende vask set i forhold til det antibakterielle element i bambusfibrene. Der var ingen forskel på hverken funktion eller komfort (eller farve) efter testen.

Konklusion
Bambus strømper er det nye “sort” og det er de i længere tid. Både komfort og holdbarhed i farven viste sig at være en klar vinder. Mit valg er taget; Den står på bambus strømper i fremtiden.Slået op d.

Sorte strømper

Sorte strømper er en fast del af strømpeskuffen, længere er den ikke. Der er derimod delte meninger om hvad vores kunder fortrækker de de skal være lavet af” siger Sorte strømpergrundlæggeren af sokkeposten.dk, Jacob Blæsbjerg.

Sokkeposten gennemfører løbende undersøgelser blandt kunderne og har senest gennemført en undersøgelse af brugen af sorte strømper blandt kunderne og besøgende på Sokkeposten.dk.

Der er forskel på Sorte strømper

Sorte strømper er ikke bare sorte strømper” udtaler Jacob Blæsbjerg og konstaterer at der er stor forskel på hvad kunderne fortrækker de skal være lavet af.

Der en klart tendens til at vores kunder vælger bambus strømper frem for sorte strømper af bomuld på sokkeposten.dk. Det ser ud til at det bliver i år sorte strømper i bambus kommer til at slå bomuldsstrømper. Der er rigtig meget der peger i den retning. Der var i slutningen af 2014 en tendens til at det var bambus som kunderne ville have, og det ser ud til at fortætte.

Adspurgt vælger færre sorte strømper
iz Bambus strømper - modestrømperDer er en klar forskel mellem det de besøgende siger de vil vælge og det de ender med at vælge” fortsætter Jacob Blæsbjerg.

Der er en tendens til at vores besøgende siger at de vil have strømper med faver, men det er de sorte strømper der ender i indkøbskurven på sokkeposten.dk

De store strømper er klassiske når det kommer til at fylde skuffen, og det er ikke overraskede at de besøgende siger et og gør noget andet.

Forskel på herre og damer
Hvis det er herrestrømper der ender i kurven er der en større sandsynlighed for at de er sorte, end hvis det er strømper til damer. Det er et mønster der typisk holder stik, selv om det faktisk er overraskede så mange kvinder vælger sorte strømper. Vores spørgeskemaer viser at der er klar overvægt for farvede strømper hos kvinder.
Mænd handlere tættere på det de svarer, men også her viser det sig at der bør blive solgt flere farvede strømper end besvarelserne af spørgeskemaerne ellers peger på.” slutter Jacob blæsbjerg af.

Find vores udvalg af sorte strømper

Slået op d.

Negleklipper, strømpens bedste ven

Lad os starte med en negleklipper
3-i-1 negleklipperDer mange årsager til at strømper og sokker kan gå i stykker, men der ingen grund til at vi ikke passer på dem vi har. Vi vil her på #sokkeposten komme med en række af artikler der vil hjælpe dig til at få mere ud af dine strømper, om det er nylonstrømper, bambus strømper eller blot dine klassiske bomuldssokker.

Start med dine tæer
Der er naturligvis mange forskellige faktorer der spiller ind når det handler om at få det meste ud af sine strømper. Her vil vi starte med dit yderste punkt, noget så enkelt som dine tånegle.

Hvis du oplever at dine strømper har det med at få huller i spidsen først, er det ganske givet fordi at du har negle på dine tæer, der har skarpe kanter eller ganske enkelt er for lange. Der er ikke noget der slider på dine strømper som negle der er for lange, eller har en skarp kant eller er flosset i kanten.

Brug den rigtige negleklipper
negleklipperen er strømpen bedste venDet er en del mennesker der har tykke negle på tæerne, og særlig på storeåen kan det være en opgave at klippe negle. Det ender med at de bliver klippet med en neglesaks, og den er ganske enkelt ikke kraftig nok til at klippe neglene.

Resultatet er ofte at neglen bliver klippet skævt af, eller i flader om man vil, og man får en skarp kant på neglen. Er der noget hverken dine strømper eller sko ikke kan li’ ernegleklipper bruges det en skarp eller flosse negl. Dertil kommer at neglen er blevet svækket og tynd i kanten og dermed kan de let flække og skabe en irriterende kant der hænger i strømperne og trække trådende ud, eller få dine nylonstrømper til løbe.

Vi har fundet en negleklipper der magter det
Vi har været en del forskellige negleklippere igennem, og har fundet en negleklipper til dig der har lidt tykke negle. Du finder den under vores Accessories

Slået op d.

Hyggesokker

Hvad ville verden være uden mine hyggesokker? Det er intet som at sidde i min favorit stol og bare nyde at være til.

Kan ikke undvære mine hyggesokker

Det er måske lidt underligt, men jeg vil tro at du kender fornemmelsen: “Efter en lang dag, bare slappe af foran pejsen i sin favorit stol…” Det er ikke helt til at finde ud af hvornår det startede, måske er det bare noget der er kommet med tiden, måske er det fordi jeg er blevet ældre og kan finde roen nu.

Det er en skøn fornemmelse der fylder hele kroppen, der er ro i huset. Måske er der sat lidt stille musik på. Det er der faktisk nok sådan altid. Der kommer et rolig stykke musik på anlægget, der fylder rummet med en helt særlig stemning. Luk dine øjne og fornem roen i skoven …


 

Der er tændt op i pejsen, og ildens knitren blander sig forsigtig med tonerne der strømmer ud af højtalerne. Det er nu der sker noget magisk. Hyggesokker ved pejsenTankerne glider bare væk, som på en sommerdag hvor man ligger på ryggen og ser op i skyerne. Duften af pejsen strejfer min næse og forkælder mine sanser og tager mig med ud på en tur i skoven, ned langs vandet. Duften af træet der der ligger og knitre i pejsen minder mig om de lune sommeraftner. De aftner hvor jeg lå på stranden med min kæreste ved bålet og bare nød at være. Være der ved vores lille bål tæt på vandkanten …

Hyggesokker og kakao
Det hele blander sig med duften af min kakao der står på det lille bord ved siden af min ynglingstol, …Hyggekakao med friske boller Duften af den friske bolle, hvor smørret langsomt smelter giver rummet en fornemmelse af varme. Det er her jeg finder min ro, det er her i dette magiske øjeblik at glæden mærkes dybt nede i min mave. Helt inden i min sjæl, hvor skoven finder sin fred. Varmen fra pejsen finder vej op gennem mine hyggesokker, helt op i maven … suk det er SÅ skønt ….