Uden ankelstrømper går det ikke ...

Sommer og solAhhhh sommer – godt jeg har mine ankelstrømper og footies ….
Der er ikke noget bedre end varme sol og sommer, SKØNT. Jeg elsker at gå ude i skoven og nyde den grønne skov de friske dufte fra de nye planter der vokser frodigt i skovbunden og de nye grønne bøgeblad der danner en grøn himmel over mit hoved … Fuglene der fløjter træernes visken i den stille brise … Elsker det !

Uden ankelstrømper går det ikke …

Jeg er glad for at være ude i det fri – jeg nyder hvert eneste sekund med sol og sommer, og jeg jokker altid rundt i mine sneskers og hygger … Før havde jeg bare tæer i skoene men det gør jeg ikke mere efter jeg har prøve at bruge ankelstrømper der er lave af bambusfibre.

Det er ikke til at holde ud at have strømper på om sommeren tænker du men det er bestemt ikke helt dumt når bare ankelstrømperne er lavet med bambusfibre som det fx er tilfældet med ankelstrømperne fra iZ sock.

Bambus tillader fødderne at ånde og som Linda Eg skriver på sig blog:

Disse er rigtig lækre, det er som om de varmer eller køler (hvilket ankelstrømperne også gør) alt efter hvad man har behov for. De er rigtig lækre, selvom de ikke er tykke. Og til mig som har tykke ankler passer de fint, selvom de virkede meget stramme, da jeg fik dem på. Der bliver en smule mærker, men ikke noget der er ubehageligt på nogen måde.

Også som footies
Bambusfibre er også at finde i footies. Men der er en ting der TRÆLS ved footies så er det at de har det med at glide af foden. Det har man løs her på SokkePosten ved at finde footies der har en lille silicone dub i hælen på footies. Det sikre at de ikke glider ned, og de holder hele tiden strømpen på plads. Smart lille ting der bare sikre at fornøjelsen og alle de gode egenskaber fra bambus footies er på plads. Så skønt !

Find vores udvalg af ankelstrømper og footies klik her

Loading...